kleding

Koop paintballkleding of beschermende kleding van verschillende merken

Zelfs als de paintball-marker niets gemeen heeft met een echt pistool, kan het raken van een paintball buitengewoon onaangenaam zijn. Passende beschermende kleding is daarom aan te raden bij deze vorm van sporten. En niet alleen als je echt professioneel wilt spelen.

Paintball beschermende kleding - wat is nodig?

Als je paintball wilt spelen, zelfs als je alleen maar probeert te wandelen in deze sport, heb je ten minste één paintballmasker nodig om je gezicht, ogen en oren te beschermen tegen verwondingen. U moet ervoor zorgen dat u een masker koopt dat goed past en niet knelt. Kies ook een paintballmasker dat niet beslaat tijdens het spel, vooral als je een bril draagt.

Paintballbeschermende kleding voorkomt kneuzingen en kneuzingen

Natuurlijk dragen paintballspelers niet alleen truien in de kleuren van hun team in het spel. Voor de ervaren speler is beschermende kleding eronder natuurlijk absoluut verplicht. Of het nu gaat om elleboogbeschermers , paintball- nekbescherming , kniebeschermers of paintball-slideshorts . Natuurlijk mag ook de bijbehorende DYE C14-broek niet ontbreken. Of het nu gaat om Gotcha-jerseys of C14-broeken, de paintballkleding is gemaakt van steeds duurzamer materiaal dat zelfs de zwaarste belastingen kan weerstaan.

Het maakt niet uit naar wat voor soort paintballkleding je op zoek bent, in de online shop van Paintball Sports vind je alleen merkkleding van bekende fabrikanten. Of het nu DYE, GI Sportz, JT of Planet Eclipse is, de producten binnen ons merkenassortiment zijn stuk voor stuk van eersteklas kwaliteit. Overtuig uzelf, u zult ook onder de indruk zijn van onze unieke prijs-prestatieverhouding. Of het nu gaat om broeken, jerseys of handschoenen, bij ons krijg je altijd de juiste paintballuitrusting voor een geweldige prijs.