KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 

Technische dienst

Bij ons kunt u uw paintball marker laten nakijken en nakijken door een specialist. We bieden een volledige technische service voor veel van de meest populaire markermodellen. Op verzoek kunnen wij het volledige onderhoud, reparatie en revisie van uw paintball marker van u overnemen  .


WIJ BIEDEN DE VOLGENDE DIENSTEN AAN


DIENSTEN VOOR EINDGEBRUIKERS, DEALERS & PITCH OPERATORS

 1. Onderhoud van paintball markeringen
 2. Reparatie van een defecte paintball marker
 3. Conversie van de paintball marker (indien toegestaan ​​door de Wapenwet)

Voor dealers en veldwerkers bieden wij speciale voorwaarden. Neem dan contact met ons op via e-mail.

OVERZICHT VAN MERKEN VOOR DE TECH SERVICE


WIJ REPAREREN DE VOLGENDE PAINTBALL MARKER MERKEN / MODELLEN

 


INFORMATIE OVER REPARATIE- EN ONDERHOUDSKOSTEN


De totale kosten van een markerreparatie zijn altijd afhankelijk van de omvang en de benodigde reserveonderdelen. De vaste prijs voor de technische service van een marker is 59,95 euro en omvat al alle kosten voor het testen en foutanalyse van uw marker, het maken van de kostenraming, het eerste werkuur van de monteur en eventueel benodigde kleine onderdelen zoals vet en een of de andere O-ring. – De kosten voor retourzending zijn echter extra.

De forfaitaire kosten worden in ieder geval in rekening gebracht, ook als er na de inspectie geen reparatieopdracht bij ons wordt geplaatst, bijvoorbeeld om kostenredenen. Wanneer de reparatieopdracht wordt geplaatst, verrekenen we het vaste tarief echter met de latere totaalprijs. De totaalprijs stijgt alleen als de reparatie langer dan 1 uur duurt of als er speciale reserveonderdelen nodig zijn of moeten worden gemonteerd. Onze technieker zal dit vooraf met u bespreken.

Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van de uit te voeren werkzaamheden, de beschikbaarheid van de benodigde reserveonderdelen en de actuele ordersituatie bedraagt ​​de reparatietijd circa 5-10 werkdagen.


OVERZICHT REPARATIE- & ONDERHOUDSKOSTEN


Forfaitaire kosten voor foutcontrole, kostenraming, 1e werkuur, vet etc.
€ 59,95 per marker. (oudere modellen tegen meerprijs, zie aanbieding)


Werkuren van de monteur
Meerwerkuren rekenen wij per kwartier à € 15,- per kwartier extra.


Kosten voor reserve- en
slijtdelen Kleine onderdelen zoals vet en een of twee O-ringen zijn al inbegrepen in het vaste tarief van 59,95 euro. Extra reserveonderdelen zoals een solenoïde of, indien gewenst, een compleet nieuwe O-ringset worden apart in rekening gebracht.
Alle reserveonderdelen worden aangerekend aan de normale verkoopprijs. Als er extra reserveonderdelen nodig zijn, neemt onze technicus contact met u op om dit te bespreken. Zonder overleg worden geen belastbare componenten geplaatst.


Reinigingskosten voor vuile stiften

Maak uw marker schoon voordat u deze naar ons opstuurt . Wij bieden een REPARATIESERVICE aan , geen REINIGINGSSERVICE. We verwachten dat de markeringen op dezelfde manier naar ons worden verzonden als u ze wilt retourneren. De buitenkant van de marker dient vrij te zijn van verfresten, schelpresten en ander vuil van het speelveld. De binnenkant moet ook altijd schoongemaakt worden als de bal barst, dit lost ook een groot aantal mogelijke problemen op die er de oorzaak van kunnen zijn dat je marker niet meer goed werkt. Het schoonmaken is uw zaak, de reparatie is van ons. Als je marker vuil is wanneer je hem naar ons opstuurt, zal onze technicus hem moeten schoonmaken alvorens hem te repareren, waarvoor we een extra uur werk (59,95 euro) in rekening brengen. Dus bespaar jezelf alsjeblieft geld en ons werk door je marker met zorg te behandelen en hem altijd goed schoon te maken na het spelen.


Verzendkosten De verzendkosten
zijn altijd ten laste van de klant. (retourzending). Wij dekken geen verzendkosten voor reparatieservices. Houd er ook rekening mee dat niet-gratis pakketten over het algemeen niet worden geaccepteerd.

– ONBETAALDE PAKKETTEN WORDEN NIET AANVAARD –


Reparatietijd
We zullen uw marker zo snel mogelijk verwerken. Het kan echter zijn dat er andere markeringen bij ons zijn voor onderhoud. We verwerken technische bestellingen altijd in chronologische volgorde en proberen niet meer dan ca. 5 – 10 werkdagen te nemen voor de reparatie. Afhankelijk van het model en de moeilijkheidsgraad van de reparatie kan deze termijn variëren. De technicus neemt contact met u op na ontvangst van uw marker. Dit gebeurt per telefoon of e-mail. Vul het technische formulier volledig in.

ZONDER BESTELFORMULIER GEEN VERWERKING MOGELIJK


PROCEDURE VOOR HET REPAREREN VAN JE PAINTBALL MARKER

 1. Om uw paintballmarker door ons te laten repareren, gaat u naar het Techservice-gedeelte in de winkel en selecteert u de juiste service (markerreparatie / servicecontrole) voor uw markermodel als een item. U kunt de gewenste service eenvoudig via de winkel kopen als een normaal artikel en deze direct afrekenen. De prijs is inclusief de foutanalyse, het opmaken van de kostenraming voor de reparatie van uw marker en een vol uur werk door onze monteur. U kunt direct in het artikel kiezen of u de marker na de reparatie (gratis) wilt ophalen in onze winkel of dat wij deze naar u thuis sturen (6,90 euro DHL verzending).
 2. ZONDER BESTELFORMULIER GEEN VERWERKING MOGELIJK  – Gelieve onderstaand reparatie-/serviceformulier in te vullen en mee te sturen met de marker die u ons ter reparatie opstuurt. Daar staat alle belangrijke informatie die we nodig hebben voor een snelle reparatie. Begrijp alsjeblieft dat we alleen bestellingen kunnen accepteren en verwerken met een volledig ingevuld en ondertekend formulier. Als het formulier niet correct is ingevuld en onze technicus daardoor belangrijke informatie mist, kunnen er vertragingen optreden.
 3. Na ontvangst van uw marker start onze technicus direct met testen en foutanalyse. Hij neemt dan contact met u op en vertelt u waar het probleem ligt, hoe lang een reparatie gaat duren en hoe duur de reparatie inclusief alle onderdelen, werkuren etc. in totaal zal zijn. Begrijp alsjeblieft dat we op dit moment nooit met 100% zekerheid kunnen zeggen hoe duur een reparatie zal zijn, het kan zijn dat de ene fout succesvol wordt gecorrigeerd en er een andere verschijnt, dus de informatie is een grove richtlijn. Mochten de reparatiekosten tijdens de werkzaamheden echter om welke reden dan ook flink oplopen, dan neemt onze monteur uiteraard weer contact met u op om dit te verduidelijken.
 4. Na overleg met onze monteur beslist u of de reparatie uitgevoerd moet worden of niet. De prijs van de kostenraming wordt verrekend met de uiteindelijke prijs wanneer de bestelling wordt geplaatst. Als de reparatie binnen het kader van het forfait (59,95 euro) kan worden uitgevoerd, gaat onze monteur zonder overleg aan de slag en repareert hij uw marker onmiddellijk.

MEER INFORMATIE OVER ONZE REPARATIESERVICE

 1. De betaalmethoden die voor u beschikbaar zijn voor markerreparaties zijn vooruitbetaling, Paypal en directe overschrijving. – De servicekosten (EUR 59,95) dienen direct na aanschaf van de Techservice te worden voldaan. Zonder ontvangst van betaling wordt de marker niet verder verwerkt.
 2. Voor elke reparatie die door ons wordt uitgevoerd, krijgt u 2 weken garantie op onze reparatieservice.
 3. De kosten van verzending van de te repareren artikelen van en naar de locatie zijn in ieder geval voor rekening van de klant.
 4. Indien tijdens de reparatie extra kosten worden gemaakt, dienen deze volledig te zijn voldaan voordat de marker wordt geretourneerd.

DOWNLOAD HIER HET SERVICEFORMULIER

Download het serviceformulier, vul het in en voeg het bij de ter reparatie opgestuurde marker. – ZONDER BESTELFORMULIER GEEN VERWERKING MOGELIJK

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.