Het kopen van pepperspray en CS-gas moet een kwestie van vertrouwen zijn

Waarom? Heel simpel, want bij twijfel leg je je leven en je eigen veiligheid in handen van het merk dat de gebruikte verdedigingsspray maakt. Mocht op een gegeven moment de onvermijdelijke situatie ontstaan dat je de pepperspray moet gebruiken, dan is niets zo vervelend als een defect of een onvoldoende werking.

Om deze reden bieden wij u alleen hoogwaardige merkproducten aan van toonaangevende aanbieders in de beveiligings- en beveiligingsbranche zoals Walther, Umarex en het bekende merk Perfecta. Met deze selectie van producten kunnen wij uw veiligheid als gebruiker van onze producten met een gerust hart garanderen.Voor uw persoonlijke veiligheid bieden wij u hoogwaardige merkproducten aan.

De juridische achtergrond van het gebruik van verdedigingssprays

Als gebruiker van pepperspray en CS-gas dient u zich voor gebruik ervan op de hoogte te stellen van de wettelijke bepalingen. Als u waarde hecht aan zelfbescherming, moet u letten op de productinformatie van de leveranciers en fabrikanten, omdat niet elke pepperspray en CS-gas gelijk kunnen worden gebruikt.

CS-gas is over het algemeen geschikt voor zelfbescherming tegen menselijke aanvallers en kan ook voor dit doel worden gebruikt. Pepperspray heeft daarentegen een beperking op het gebied van de werkzame stof. Als het gehalte aan werkzame stof van de pepperspray erg hoog is, is het des te effectiever, maar het kan de aanvaller bij verkeerd gebruik ook ernstige schade toebrengen.

Daarom vragen wij u als klant altijd verantwoord om te gaan met afweerspray!