Paintballen door GI Sportz

Bij onze GI paintballs kun je kiezen tussen zakken van 500 en dozen van 2000. De GI-paintballs voldoen in principe allemaal aan een zeer hoge kwaliteitsstandaard, zodat balbreuk bijna onmogelijk is. Wij bieden u het hele assortiment paintballballen van GI Sports. De 1 Star Recreational Paintballs van GI Sports zijn het meest geschikt voor training, terwijl de 2 Star Strategic Paintballs een hoogwaardig product zijn dat ook geschikt is voor scenariospelers of toernooi-beginners. Het gelatine omhulsel van de 3 Star Competition Paintballs bestaat uit twee metallic kleuren met de beproefde "Hard to Wipe" vulling. De legendarische 4 Star Tournament paintballs van GI hebben onder de naam Imperial Paintball al heel wat spelers begeleid op weg naar de toernooizege.

De 5 Star Pro-Circuit Paintball is de ultieme paintball voor de beste paintballteams ter wereld. De brosheid is extreem hoog en de bewezen "Hard to Wipe" vulling tekent een optimaal slagpatroon. De paintball is ook ontwikkeld voor extreme nauwkeurigheid bij de hoogste schietsnelheden.

Ons assortiment GI Sportz Paintballs wordt gecompleteerd door Cal. 50 paintballen. Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als kinderen gaan paintballen .

Meer informatie over het kiezen van de juiste paintballs voor jouw spel vind je hier.