Technische dienst / werkplaats

Paintball markers Techservice en reparaties van Paintball Sports

Als het gaat om professioneel onderhoud en reparatie van paintballmarkers, is het belangrijk om een betrouwbaar en betrouwbaar aanspreekpunt te hebben. Veel paintballspelers zijn niet bekend met hun uitrusting en vertrouwen liever op een ervaren paintball-markeertechnicus om kleine problemen op te lossen.

Dat is waar we binnenkomen. Paintball Sports biedt u een volledig uitgeruste werkplaats en een enorm assortiment reserveonderdelen voor bijna alle gangbare paintball marker-modellen. Onze gediplomeerde technici kennen elk model van binnen en van buiten en zorgen ervoor dat uw marker weer snel klaar is voor gebruik.

Wie repareert paintballmarkers? - Wij natuurlijk!

Of het nu ter plaatse in de winkel is, als onderhoudsopdracht die u ons per post toestuurt of op de talrijke evenementen in heel Duitsland en aangrenzende landen. We bieden u een uitgebreide paintball-technologieservice voor iedereen. Of het nu gaat om een klein lek of grote functionele problemen, onze ervaren monteurs repareren vrijwel elk model snel en betrouwbaar.

Hier kunt u de juiste technische service voor uw paintball marker boeken. Het proces is heel eenvoudig. Stuur ons eerst uw marker samen met ons serviceformulier. Onze technicus controleert het proces en begint indien mogelijk direct met repareren, zodat u na enkele dagen een gerepareerde en volledig functionele paintball marker in huis heeft.

Welke paintball markers kan Paintball Sports repareren?

Als aanbieder met een van de grootste paintball-markeerwerkplaatsen in Duitsland repareren wij bijna alle gangbare modellen. Om je een beter overzicht te geven, hebben we de belangrijkste modellen paintball markers samengevat waarvoor we een technische en reparatieservice bieden.

Ons Techservice-gebied is onderverdeeld per merk. Zoek dus eerst de fabrikantcategorie die overeenkomt met uw markermodel. Selecteer dan in de categorie de reparatie aanbieding die past bij jouw marker en bestel deze zoals een normaal artikel via de online shop. Als u vragen heeft, helpt onze markeertechnicus u graag verder.

Carmatech Paintball Marker Techservice

Wij repareren alle Carmatech paintball marker modellen. Of het nu gaat om SAR-12 of andere, uw Carmatech paintball marker is hier gegarandeerd in goede handen.

Techservice voor Tippmann paintball markers

Uiteraard repareren wij ook alle actuele Tippmann modellen. U kunt ons alles sturen, van de A5 tot de TMC of X7.

Officieel DYE Techcenter

We zijn bijzonder trots op deze titel. We zijn niet alleen een van de grootste dye-dealers van Europa, maar ook een officieel gecertificeerd tech center voor alle dye paintball marker-modellen.

Wij repareren je Empire paintball marker!

Uiteraard repareren wij ook alle huidige Empire modellen in onze paintball marker werkplaats.

Planet Eclipse Paintball Marker Techservice

De hoogwaardige paintballmarkers van Planet Eclipse hebben ook van tijd tot tijd wat onderhoud en verzorging nodig. Als officiële technische basis van Planet Eclipse helpen we u bij het repareren van alle gangbare modellen.

Smart Parts & Luxe Tech Center

Wij zijn het officiële Smart Parts en Luxe Servicepunt in Noord-Duitsland. Bij ons kunt u al uw Smart Parts Shocker en DLX Luxe paintball markers laten repareren.

Techservice voor alle Maxtact paintballmarkers

Hier kunt u een technische service voor uw Maxtact paintball marker boeken.

Gecertificeerde werkplaats voor alle paintballmarkers van Milsig en Valken

Wij repareren alle huidige Milsig M17, M5 Magnus en Valken M17 evenals Valken Blackhawk paintball markers.