Koop geverfde paintballs. - Kwaliteit is hier gegarandeerd.De fabrikant Dye is bij de meeste spelers waarschijnlijk meer bekend als producent van hoogwaardige paintballmarkers , zoals de Dye Matrix of M2- en Dye M2-serie, beschermende maskers , kleding en vaten . Overigens begon het bedrijf Dye in 2012 ook met de productie van paintballballen en bracht het een revolutie teweeg in de markt voor paintballs met toernooikwaliteit met de Dye CG (dat staat voor Competition Grade) Tournament Paint.Waar kan ik verfballetjes kopen?

Deze vraag wordt ons vaak gesteld en is helaas niet altijd even gemakkelijk te beantwoorden. De productie van het populaire Dye CG Paint werd na bijna 3 jaar stopgezet omdat de kosten voor de productie van zo'n hoogwaardige verf uiteindelijk helaas te hoog opliepen en het bedrijf Dye zich wilde specialiseren in andere delen van de markt. De verfhandel met zijn talrijke merken en fabrikanten is niet eenvoudig en veel spelers zijn tegenwoordig meer geïnteresseerd in het kopen van goedkope paintballs dan in het gebruik van hoogwaardige high-end paintballs zoals die van Dye. Helaas leidden de resulterende vraaguitval en de gestaag stijgende kosten er uiteindelijk toe dat de Dye CG-paintballs van de markt verdwenen. Toernooispelers wereldwijd rouwen tot op de dag van vandaag om deze high-end paintbal en hopen op een comeback van de Dye CG in de toekomst.

Dye biedt zijn paintballs momenteel alleen aan als onderdeel van grote evenementen zoals de Millennium Series, de CPS of de NXL in de VS. De Painbtalls worden voor deze toernooien extra vers gemaakt en zijn alleen ter plekke te koop bij de toernooien. Als er aan het einde van een toernooiweekend nog enkele pallets over zijn, kan het gebeuren dat deze in de paintballdetailhandel terechtkomen en daar ook voor normale eindgebruikers te koop zijn. Telkens wanneer wij als paintballwinkel de mogelijkheid hebben om veel van deze hoogwaardige toernooi-paintballs te kopen, slaan we de kleur op en slaan deze op voor onze klanten. Door de grote vraag naar dit product is het meestal na korte tijd weer uitverkocht. U kunt het beste onze herinneringsfunctie gebruiken om op de hoogte te blijven van voorraadwijzigingen.