HK Army - Hoogwaardige verf

Net zo snel als de paintballsport zich verspreidt, zo snel als de bedrijven die zich in de eerste plaats aan deze sport wijden. Zo verliep de uitbreiding van HK Army bijna in een razend tempo. Zoals zo vaak komt het uit het "thuisland" van paintball, namelijk de VS. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is gevestigd in Gardena, Californië.

Paintballen van het HK-leger

Naast paintballs, paintball benodigdheden en accessoires maakt HK Army ook lifestyle kleding. In feite zijn de producten nu verkrijgbaar in meer dan 60 landen, zodat paintballspelers in alle uithoeken van de wereld kunnen profiteren van de knowhow van HK Army. Jij zit er nu ook bij, want de hoogwaardige paintballs van HK Army vind je in onze online shop. De Exclusive Paint zijn glimmende metallic-paarse paintballs. Wanneer ze barsten, onthullen ze een gele kleur die vrij moeilijk uit kleding te verwijderen is. Dit komt door de speciale consistentie van de vulling, die HK Army "Dyna-Brite" heeft genoemd. Dit betekent dat het bijzonder intens schijnt en daarom bijzonder geschikt is voor duels onder competitieve omstandigheden.

Premier Paintballs van het HK-leger

De Premier Paintballs zijn heel anders dan de Exclusive Paint. Ze hebben een donker metallic groen en zijn volgens de fabrikant erg "onopvallend". Met andere woorden, het is heel moeilijk om deze paintball te identificeren als hij eenmaal is afgevuurd. Bovendien zijn de "Premiers" geschikt voor alle weersomstandigheden, zodat je ze zowel in de zomer als bij toernooien in de winter kunt gebruiken in een casual duel. Dankzij de lage prijs moeten met name paintball-beginners die voornamelijk met vrienden spelen of die voor het eerst toernooilucht uitproberen, hier toegang toe hebben. Trouwens, alle HK Army paintballs zijn 100 procent milieuvriendelijk. Bovendien worden ze in de VS grondig gecontroleerd op integriteit met behulp van het zogenaamde "re-tape"-proces voordat ze aan ons worden doorgegeven.