Scenario kleding

Paintballkleding voor Woodland & Scenario-spelers

Voor tactische paintballers is er ook geschikte kleding en uitrusting in een grote verscheidenheid aan camouflagekleuren. Als je op zoek bent naar een Woodland Camo Paintball Jersey of een scenario Camo Paintball Broek , dan vind je die bij merken als Dye, Valken of Planet Eclipse. Een complete paintball-scenario-outfit bestaat meestal uit een bosbroek, een paintball-vest , tactische handschoenen en een paintball-compatibel scenario-hoofddeksel , zoals een helm of een paintball-masker in camouflagekleuren .

Bij Paintball Sports krijg je de volledige selectie van geschikte kleding voor je paintballspel, inclusief Paintball Woodland Battlepacks en Paintball Scenario Vesten voor het dragen van extra paintballballen, accessoires en hulpstukken.

Waar moet ik op letten bij het kopen van kleding voor paintballscenario's?

We raden altijd aan om te letten op een zo individueel mogelijk camouflagepatroon dat op een zo breed mogelijk terrein kan worden gebruikt. Bij een paintball bosbroek moet de speler letten op duurzaam materiaal en goed vakmanschap. Zo raden wij de Spec-Ops paintballkleding aan. Deze broek heeft een stevige stof met verstevigde stof en extra padding in het kniegebied. De Dye Tactical Paintball Broek gaat nog een stapje verder en biedt vaste kunststof kniebeschermers op de broek. Pijnlijke kneuzingen of verwondingen behoren definitief tot het verleden.

Aangezien Woodland-paintballsport over het algemeen wat ruiger is en het terrein veel meer belastend is voor zowel de speler als de paintballuitrusting, moet u bij het kopen van Painball Woodland-handschoenen en alle andere kledingstukken meer waarde hechten aan stevig materiaal, goede kwaliteit en functie dan op de prijs. En een goed product is veel duurzamer en biedt de speler veel voordelen.