KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 

Retouren

BESTE KLANT,


Mocht je om wat voor reden dan ook ontevreden zijn over de door ons geleverde goederen, een probleem hebben of gebruik willen maken van je 14 dagen retourrecht, neem dan gerust contact met ons op. Onze servicemedewerkers staan ​​altijd voor u klaar om eventuele problemen snel en eenvoudig op te lossen.


HOE BEREIK JE ONS:

Telefonisch  van maandag t/m vrijdag op  + 49 [0] 511 – 984229 – 10
Per fax  op + 49 [0] 511 459 599 8
Per e-mail aan Kontakt(at)Paintballsports(.)de

Houd er rekening mee dat als u ons een e-mail stuurt, u uw bestelnummer en een korte uitleg van het probleem moet vermelden.


HOE VERZEND IK MIJN RETOUREN / RETOUREN?


Over het algemeen is de keuze van de verzendmethode (verzekerd of niet-verzekerd) en de keuze van de vervoerder (DHL, UPS, GLS, etc.) aan u. Wij raden echter aan om voor een verzekerd pakket te kiezen, want in het geval dat de goederen beschadigd raken of verloren gaan door de pakketdienstverlener en het pakket niet verzekerd is, blijft de afzender aansprakelijk. Noch wij, noch de vervoerder kunnen in dit geval enige aansprakelijkheid aanvaarden.

Houd er op dit moment rekening mee dat we  geen vrachtzendingen accepteren , omdat deze aanzienlijk hogere verzendkosten hebben. Volgens de geldende EU-wetgeving (sinds 06/08/2016) moet de klant zelf de kosten van de retourzending dragen. Natuurlijk wordt de gebruikelijke verzendkosten van maximaal 6,90 euro voor een verzekerd pakket na ontvangst en inspectie van de goederen in het kader van onze voorwaarden en de toepasselijke wetgeving vergoed als Paintball Sports in gebreke is gebleven (bijvoorbeeld het verzenden van een verkeerd artikel). Maar ook hiervoor sturen we je in overleg met onze klantenservice graag een retourlabel toe.

Verpak de goederen zoals u ze heeft ontvangen of zoals u ze als pakket zou willen ontvangen. Als u bijvoorbeeld een paar schoenen bestelt, worden deze verpakt in een schoenendoos naar u verzonden. We verpakken deze schoenendoos weer apart, zodat er geen sporen van verzending op de doos of de daadwerkelijke goederen zijn. We verwachten dat retouren op dezelfde manier worden gedaan. We vragen je uitdrukkelijk om verzendetiketten, plakband en ander verpakkingsmateriaal niet rechtstreeks op de goederen of hun verpakking te plakken. Gebruik ook een buitenverpakking voor de retourzending om de goederen in dezelfde staat naar ons terug te sturen als waarin ze naar u zijn verzonden. Het is bijvoorbeeld zinvol om de doos die je van ons hebt ontvangen te gebruiken voor de retourzending.

Indien de goederen of hun verpakking nog steeds vastzitten/beschadigd zijn, zijn wij helaas genoodzaakt een vergoeding voor de ontstane schade in rekening te brengen.Gelieve begrip te hebben voor deze omstandigheden, want u als klant verwacht ook nieuwe goederen van ons in onbeschadigde originele verpakking. U hoeft de verpakking niet te beschadigen om de goederen te controleren of “gewoon te passen”. Bedankt voor uw begrip en uw hulp op dit punt.

LET OP :  PAINTBALLS ,  PYROTECHNICS  en andere “bederfelijke” producten die speciale opslag vereisen, kunnen uitdrukkelijk niet worden geretourneerd. Stuur ze daarom niet zomaar ongevraagd terug. Mocht er toch een probleem of een defect zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. We vertellen je wat je moet doen en zoeken samen naar een oplossing.


WAAR MOET IK MIJN RETOUREN / RETOUREN NAAR NAAR STUREN?


Stuur de retour/retour altijd naar het volgende adres:

Paintball Sports GmbH
Kopernikusstr. 12a
30853 Langenhagen
Duitsland


BELANGRIJKE GEGEVENS


LET OP DE VOLGENDE INFORMATIE OVER RETOUREN.

  1. Gelieve alleen gratis (gefrankeerde) pakketten terug te sturen. Onvrije pakketten worden door ons niet geaccepteerd vanwege de verhoogde verzendkosten   . Indien u recht heeft op vergoeding van de retourkosten, vergoeden wij deze op verzoek uiteraard graag. Houd er rekening mee dat sinds 6 augustus 2014 een nieuwe EU-richtlijn voor het retourneren van goederen van kracht is. De retourzending wordt daarom uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke EU-wetgeving op kosten van de koper.
  2. Als terugbetaling van de aankoopprijs gewenst is, stuur ons dan alleen ongebruikte, nieuwe en origineel verpakte goederen, aangezien alleen deze door ons kunnen worden terugbetaald. BELANGRIJK  – Paintballs, vuurwerk en andere “bederfelijke” producten die speciale opslag vereisen, kunnen specifiek niet worden geretourneerd. Stuur ze daarom niet zomaar ongevraagd terug. Mocht er toch een probleem of een defect zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. We vertellen je wat je moet doen en zoeken samen naar een oplossing.
  3. Gebruik voor uw eigen veiligheid altijd een verzekerde verzendservice voor retourzendingen. Paintball Sports is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van zendingen tijdens het transport.
  4. Om de verwerking van de retourzending te vergemakkelijken, verzoeken wij u een kopie van de factuur bij de bestelling te voegen en kort aan te geven wat er met de goederen moet gebeuren (bijv. retourneren, ruilen, reclameren, enz.). Onze medewerkers kunnen uw zending dan veel sneller afhandelen op basis van de factuur en de door u verstrekte gegevens.
  5. Als een terugbetaling / terugbetaling gewenst is en de bestelling vooraf betaald is, via bankoverschrijving, Sofortüberweisung.de of onder rembours, gelieve dan ook uw bankgegevens bij de factuur te voegen. Zonder bankgegevens kan in deze gevallen geen terugbetaling plaatsvinden.
  6. De retouren worden minimaal twee keer per week door ons verwerkt. De bestelling wordt dan verder verwerkt door verzending (in het geval van een ruil) of boekhouding (in het geval van een retour/annulering). Dit kan enkele dagen duren. Wij vragen u daarom om binnen de eerste 7 dagen geen vragen te stellen over de status van de verwerking.

Ons RETOURFORMULIER als DOWNLOAD

Ons UITRUILFORMULIER als download

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.