FX speciale munitie voor paintballgeweren

Vanaf heden voeren wij ook een ruim assortiment aan zogenaamde FX munitie. Dit zijn effectprojectielen die naast de impact- of projectielenergie nog een tweede effect of functie hebben.

Het assortiment omvat meer dan 10 verschillende soorten projectielen die geschikt zijn voor gevaar of persoonlijke verdediging, kunnen worden gebruikt voor speciale trainingsscenario's of geschikt zijn voor speciale effecten in film- en televisieproducties.

Tactische paintballballen voor politie, leger en veiligheidsdiensten

In dit gebied bieden wij momenteel het grootste assortiment speciale Cal. 68 munitie voor paintballgeweren. Beginnend met standaard rubberen kogels, pepperballs en stinkbommen met een chemisch effect, tot harde nylon, keramische of metalen kogels, we hebben alles wat je nodig hebt voor professionele uitrusting en zelfverdediging.

Ook nieuw zijn onze fluorescerende markeerkogels, deze zijn bijzonder geschikt als u daders of dadergroepen wilt markeren. Er zijn kogels voor verschillende toepassingen. De vulling reageert ofwel op UV-licht, normaal daglicht of zaklampen, of gloeit zelfs enkele uren zelfstandig in het donker.

Paintballballen voor speciale effecten - pas op, filmmakers!

Een groot deel van ons assortiment is speciaal afgestemd op de speciale eisen van filmmaatschappijen. Aangezien wij in het verleden altijd vragen hebben gehad over dit soort bijzondere munitie en de ene of de andere hobbyfilmer of paintballer belangstelling heeft getoond voor dergelijke bijzondere munitie, hebben wij deze voor u in ons assortiment opgenomen.

Paintballs met een poedervulling, zogenaamde dust balls, zijn bijzonder geschikt voor filmproducties. Maar Sparkling Balls met vuur- en explosie-effecten zijn ook geweldig voor actiefilms.

Wij bieden u de grootste selectie van FX paintballs en munitie op het net...

Zoals hierboven vermeld, is ons productassortiment zeer groot en biedt het voor elke toepassing minstens één oplossing of product. Om het u gemakkelijker te maken uw weg te vinden, hebben we hier de afzonderlijke soorten munitie en hun verschillen uitgelegd.

breker ballen

Dit is een van de moeilijkste soorten paintballmunitie die momenteel verkrijgbaar is. Breaker Balls zijn handgemaakt en gemaakt van glas met een speciale keramische coating. Ze hebben een enorme projectielenergie en mogen alleen met uiterste voorzichtigheid worden gebruikt.

Nylon ballen

De iets lichtere versie van de harde paintballkogels. Nog steeds potentieel erg gevaarlijk, maar niet zo omvangrijk als de brekerballen vanwege het lagere gewicht. Nylon ballen zijn ideaal voor training of zelfverdediging.

Stalen ballen

In een notendop, dit zijn stalen kogels in de Cal. 68. Verreweg de zwaarste en hardste kogel. Alleen geschikt voor markers met een overeenkomstig hoge energie, anders komt deze kogel direct in de loop vast te zitten. Aangezien deze kogels erg gevaarlijk zijn, willen we graag een kort bewijs van wat u ermee wilt doen voordat u ze koopt...

Kleur stofballen

Hard plastic omhulsel gevuld met gekleurd poeder. Dit zorgt voor een gaaf effect met een fijne poederstofwolk bij impact. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook geschikt voor kleurmarkering van dieren of objecten.

Permanente kleurrondes

Deze ballen zijn gevuld met een zeer dikke verf die bijna niet te verwijderen is. Ideaal voor het permanent markeren van bijvoorbeeld voortvluchtige criminelen of objecten.

Glow at Night-ballen

Deze munitie gloeit in het donker en moet vooraf worden "opgeladen" met een krachtige lichtbron. Maar treffers zijn dan enkele uren zichtbaar in het donker. Ideaal voor scenariospellen en militaire oefeningen.

Sprankelende ballen

Deze munitie is vooral interessant voor filemakers. De Sparklingballs zijn gevuld met zirkonium, dat een kleine vuurbal / lichtflits genereert door de energie die vrijkomt als het een hard oppervlak raakt. Een cool effect in het donker en in de schemering.

Peperballen

Pepperballs zijn gevuld met hooggeconcentreerd capsaïcinepoeder en barsten wanneer ze harde oppervlakken zoals het bovenlichaam raken. Het fijne peperstof wordt opgeworpen in een wolk met een diameter tot 1 meter en heeft een direct effect op de ogen en slijmvliezen. Een aanvaller is na een paar treffers uitgeschakeld. Optimale munitie voor zelfverdediging.

Stink Bomballen

Deze munitie is krachtig en stinkt letterlijk als de pest. Een stinkende mix van chemicaliën zorgt er onmiddellijk voor dat de aanvaller zich misselijk voelt of zelfs moet braken. Deze munitie wordt ook gebruikt om grote groepen en menigten uiteen te drijven in extreme situaties. Zeer effectief!

Waterbal

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn deze ballen gevuld met een zeer waterhoudende vloeistof. Het is helder en laat geen noemenswaardig residu achter. Ideaal voor training en in alle situaties waar uitrusting en terrein vrij moeten blijven van vervelende kleurvlekken.

Scherpschutter Ballen - Poeder

Deze ballen bevatten een markeringspoeder dat aan het doel blijft kleven en helpt om het doel later terug te vinden en duidelijk te kunnen identificeren. Een niet-dodelijk alternatief om bijvoorbeeld bankrovers op de vlucht te markeren. Ideaal voor beveiligingsdiensten.

UV-lichtballen

Deze paintballs hebben een vulling die oplicht onder UV-licht. De vulling is moeilijk te verwijderen en bijna onzichtbaar. Het doel kan dus worden beschoten en afgeweerd en wordt tegelijkertijd gemarkeerd, zodat het bij een latere zoektocht weer kan worden opgespoord. Het doelwit zijn politiediensten en beveiligingsbedrijven.