Pro Shar: Paintballkwaliteit uit Oost-Europa

Paintball gaat niet alleen over razendsnelle reacties en een goede techniek. Ook het materiaal speelde een cruciale rol. Vooral professionals waarderen apparatuur van een bepaald kwaliteitsniveau en merken snel of de gebruikte paintballs goedkope massaproducten zijn of daadwerkelijk van een bekende fabrikant komen. Als de uitstekende kwaliteit van paintball in professionele kringen wordt besproken, dan zal op een gegeven moment ook de bedrijfsnaam Pro Shar worden genoemd. Het Oost-Europese bedrijf heeft dankzij zijn uitstekende assortiment en kwaliteit een uitstekende reputatie opgebouwd in de paintballwereld. Maar wat onderscheidt de paintballs in detail van het Oosten?

Voordelige training paintballs en praktische allrounders

Heb je een uitgebreide training op je dagelijkse schema? Dan zijn de "Skirmish Training Paintballs" van Pro Shar de juiste keuze. Ze vertegenwoordigen het goedkoopste type paintball van het bedrijf en kunnen met alle markeringen worden gespeeld. Ze worden gekenmerkt door een relatief dunne vulling en een harde schaal. De situatie is anders met betrekking tot " premium paintballs ". Ze fungeren als veelzijdige allround paintballs met een aanzienlijk dikkere vulling. Bovendien is de kleur nog duidelijker zichtbaar, waardoor het een speelbare vorm van paintball is, zelfs in games met verzwarende omstandigheden (bijvoorbeeld mist of slecht zicht door veel objecten).

Prp Sha: Het ultieme kleurintensieve

Het summum in het paintball-assortiment " Made in Russia " zijn de " Tournament Paintballs ". Zoals de naam al doet vermoeden, zijn ze ontworpen voor gebruik in toernooien. U profiteert van hun uitstekende vliegeigenschappen: Afwijkende vluchtcurven, zoals die van inferieure paintballs door onronde vormen, zijn hier uitgesloten. De nogal broze schaal wordt geleverd met een zeer kleurrijke vulling in geel en groen. Het is dus gemakkelijk te zien of uw mikpoging succesvol was, zelfs over lange afstanden. Nog een tip: als je een bijzonder grote behoefte aan paintball hebt, is het de moeite waard om de compilatie " Test the Best " te gebruiken. Het bevat 8000 paintballs van Pro Shar - met vriendelijke groeten uit Rusland!