Paintbal voor kinderen

Speel paintball voor jongeren vanaf 8 jaar

De Kids Paintball modellen bij Paintball Sports maken het mogelijk. Een nieuw actie-avontuur staat op het punt te beginnen voor kinderen en jongeren. Paintballen kon tot nu toe pas vanaf 18 jaar en de jongere generatie moest loom toekijken. Dat is genoeg van dat. Een nieuwe generatie paintballmarkers maakt het mogelijk om vanaf 8 jaar te paintballen.

De nieuwe paintballuitrusting voor kinderen voor Duitsland in een praktijktest

Hier vindt u een geweldige video van de fabrikant KidsPaintball, die de paintballmarkers voor kinderen op indrukwekkende wijze laat zien in een praktijktest. De uitrusting maakt indruk met zijn functionaliteit en authenticiteit. Met deze uitrusting kunnen zelfs de kleintjes spelen zoals de groten. Paintball kan bijvoorbeeld ook een mooie hobby worden voor vader en zoon samen.Paintballmateriaal voor kinderen in de praktijk (video)

Professionele paintballsport voor kinderen en tieners:

In veel landen over de hele wereld mogen kinderen en jongeren paintballen zonder enige leeftijdsbeperking. Dankzij nieuwe markermodellen en uitrustingen is dit nu ook mogelijk in Duitsland.De uitrusting voor paintballspelers vanaf 8 jaar

Waarom is deze paintballuitrusting goedgekeurd voor kinderen van 8 jaar en ouder?

Het verschil met normale paintball marker modellen is de structuur van de markers. De modellen van de Kids Paintball-serie worden aangedreven met een aanzienlijk lagere werkdruk, of alleen met veerdruk, vergelijkbaar met wat bekend is van airsoftwapens. Hierdoor is de energie van deze wapens beduidend lager dan die van normale paintballwapens. Hierdoor kunnen de markers in principe zonder enige leeftijdsbeperking worden gebruikt, aangezien ze door de wetgever als speelgoed zijn geclassificeerd. Vanwege het ontwerp en de pasvorm van beschermingsmiddelen en kleding adviseren wij een minimumleeftijd van 8 jaar voor deelname aan paintball.

Doet paintball pijn en is het gevaarlijk voor mijn kind?

De sport paintball is over het algemeen niet gevaarlijk, noch voor jongeren die met paintballmarkers voor kinderen spelen, noch voor volwassenen die de sport beoefenen.

Alle spelers dragen over het algemeen een beschermend masker tijdens het spel. Dit beschermt de ogen en het gezicht tegen de paintballballen. De rest van het lichaam kan worden bedekt met vrijetijdskleding of sportkleding die typisch is voor paintball. De ballen die ze raken doen een beetje pijn, maar het knellen is van korte duur en snel vergeten.

Paintballballen voor KIDS PAINTBALL, Cal. 50 paintballen:

De actiehit op elk verjaardagsfeestje - paintball voor kinderen.

Als je je kinderen een heel bijzondere verjaardagservaring wilt geven, verras ze dan gewoon met een potje paintball. Uw kroost zal in de wolken zijn en het feest zal weken later nog steeds het onderwerp zijn op het schoolplein en in de vrije tijd.

Geen saaie kinderverjaardagsfeestjes meer met wiet slaan en speurtochten. Hier krijgt de jongere generatie precies wat ze willen, namelijk een actievol avontuur in de frisse lucht met veel plezier.

De voordelen zijn duidelijk. Paintball bevordert de fysieke fitheid omdat het beweging vereist, het saamhorigheidsgevoel onder de kinderen versterkt en het is gewoon heel leuk. Daarmee is paintball voor kinderen en jongeren een van de weinige sporten waarbij kinderen nog vrijwillig hun computer achter laten en naar buiten gaan om te spelen.

Paintballen voor kinderen en jongeren is al lang gebruikelijk in andere landen...

De volgende video toont een groep jongeren van slechts 8-12 jaar die tijdens een reis naar de VS kennismaken met paintball voor jongeren en gewoonweg enthousiast zijn. De processen lijken nog steeds meer op een politie- en overvallersspel en de kinderen hebben gewoon veel plezier. Maar kijk zelf maar.Verras je kroost gewoon met een potje paintball en beleef samen dit geweldige avontuur. Heel speels en absoluut legaal, ook in Duitsland, dankzij de nieuwe KIDS paintball marker modellen.

Waar kunnen kinderen en jongeren paintballen in Duitsland?

In Noord-Duitsland zijn er verschillende paintballfaciliteiten en speelvelden die ook minderjarigen de mogelijkheid bieden om te paintballen.

Paintball Operations bevindt zich bijvoorbeeld niet ver van onze winkel, een grote paintballfaciliteit met binnen- en buitenspeelvelden in de buurt van Bremen. U kunt deze faciliteit gemakkelijk bereiken vanuit Hannover in ongeveer 45 minuten met de auto. Zelfs spelers uit Hamburg hoeven maar 40 minuten te reizen. Vanwege de zeer centrale ligging van deze faciliteit en de goede servicestandaard ter plaatse, kunnen we de faciliteit van harte aanbevelen aan onze klanten.

Meer informatie over het aanbod van de paintballhal ter plaatse vindt u in de Kids Paintball FSK14-ruimte op de homepage van de organisator Paintball Operations . Daar kunt u ook gemakkelijk online afspraken maken of telefonisch informatie inwinnen.