Waar kan ik een paintball cadeaubon krijgen?

Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau-idee voor de feestdagen of een verjaardagsverrassing voor je geliefde die graag paintball speelt, dan zijn onze geweldige paintball-cadeaubonnen en cadeaubonnen misschien iets voor jou.

Wij bieden u vouchers aan om te winkelen in onze grote paintball online winkel en de winkel . U ontvangt van ons ook vouchers voor onze partner-paintballvelden in Hannover, Bremen en Hamburg.

Wat kost een paintball cadeaubon?

De waarde van uw voucher kunt u eenvoudig en individueel zelf bepalen. Wij bieden u goedkope waardebonnen aan vanaf een waardebon van 5 euro. U kunt de waarde van de voucher in stappen van vijf euro individueel aanpassen aan het gewenste bedrag door simpelweg zoveel vouchertegoed te bestellen als u wilt.

Hoe krijg ik mijn Paintball Sportvoucher?

U kunt kiezen uit twee soorten cadeaubonnen. U ontvangt ofwel een digitale voucher per e-mail of u kunt kiezen voor de aantrekkelijkere en hoogwaardigere optie, de cadeaubon. Bij de digitale voucher ontvang je een e-mail met je persoonlijke Paintball Sports voucher code nadat de bestelling is afgerond en de betaling is ontvangen. Jij of degene aan wie je het cadeau wilt doen, kan deze code eenvoudig inwisselen voor je volgende bestelling in onze online shop. De waarde van de voucher wordt direct in mindering gebracht op de bestelling. Ben je creatief en knutsel je graag, dan kun je de vouchercode ook weggeven in de vorm van een zelfgemaakte kaart. Heb je liever iets mooiers en officiëlers, dan is de tweede mogelijkheid om de voucher als echte voucherkaart per post naar huis te laten sturen. Een ander voordeel van de voucherkaart is dat deze niet alleen in de onlineshop kan worden ingewisseld, maar ook direct ter plaatse in onze winkel in Hannover.

Ik wil graag een Paintall waardebon als cadeaubon, hoe doe ik dat?

Dat kan natuurlijk ook. Voor slechts 1 euro meerprijs ontvang je van ons direct je voucher per post thuis, en daar hoort een geweldige en hoogwaardige Paintball Sports voucher kaart bij die je weg kunt geven aan je geliefde. Selecteer gewoon de optie "Voucher per post" in het artikel.

Paintball Sportvouchers zijn het hele jaar verkrijgbaar en zijn na aankoop minimaal 3 jaar geldig. Als je vragen hebt over onze vouchers en cadeauacties, helpen we je graag verder.