Kwalitatief hoogwaardige paintballtassen van alle topmerken, alleen bij Paintball Sports

Als het om paintballtassen gaat, bent u bij Paintball Sports aan het juiste adres. Wij bieden u een grote keuze aan actuele modellen paintballtassen van tal van topmerken. Onder andere Valken , Dye , Planet Eclipse en Push . Uiteraard bezorgen wij je nieuwe paintballtas gratis bij je thuis. Deze aanbieding is geldig in heel Duitsland.

Welke paintballtas past het beste bij mij?

Dat hangt helemaal af van welk doel je nastreeft. Toernooispelers hebben bijvoorbeeld andere behoeften dan bos- en scenario-paintballers . Dan is er nog de vraag hoe uitgebreid je uitrusting is en of je bijvoorbeeld ook internationaal speelt en misschien ook nog van vrijetijdskleding wisselt voor je paintballtrips, of dat je een tweede set paintballkleding moet inpakken. Voor elke behoefte is er een paintballtas in de juiste maat op de markt. Deze verschillen op hun beurt weer in merk, kwaliteit en de ene of de andere producteigenschap zoals de Trolli-functie , stabielere wielen voor ruw terrein of extra vakken om je paintballuitrusting te scheiden van de schone wisselkleding.

De Planet Eclipse LowLand Paintball Bag - Een groenblijvende...

Een van de meest gevraagde paintballtassen sinds jaren is de Planet Eclipse Lowland tas . Dit wordt van jaar tot jaar weer iets anders genoemd en wordt ook steeds weer herzien qua vorm, maar in principe is het al 10 jaar bijna hetzelfde model. De tas, die nog steeds vrij goedkoop is met minder dan 200 euro, is een van de meest robuuste op de markt en biedt veel opbergruimte en meerdere vakken voor apparatuur en accessoires. Een zeer populaire klassieker die de meeste spelers over de hele wereld gebruiken.

Ik heb een goedkope paintballtas nodig - welk model past bij mij?

Het kan altijd goedkoop, maar je moet wel een duidelijk onderscheid maken tussen goedkope en goedkope paintballtassen . De tassen worden blootgesteld aan maximale stress in paintballsporten. De zon en kleur eisen echt hun tol van het materiaal als de tas een hele dag aan de zijlijn blijft staan. Daarom moet aandacht worden besteed aan redelijke kwaliteit en goed vakmanschap. Een goedkope paintballtas ligt meestal tussen de 100 en 150 euro. Je moet er eigenlijk geen echte paintballtas onder kopen. Als alternatief zijn er markertassen, rugzakken of kleine tassen voor individuele uitrustingen. Deze kunnen een interessant alternatief zijn voor hobbyspelers en zijn meestal voor minder dan 50 euro verkrijgbaar.