Vaten & Accessoires

Paintball lopende systemen

Of het nu van Hammerhead, Smart Parts & Co. is - we hebben ze allemaal!

De paintballton is een van de belangrijkste onderdelen van de paintballmarker en bepaalt in de loop van het spel vaak de overwinning of nederlaag. Hoe beter en van hogere kwaliteit een paintballvat wordt gemaakt, hoe beter het schotpatroon van de paintballmarker.

Welke paintball loopsystemen zijn er?

Op het gebied van paintballvaten kunt u kiezen tussen eenvoudige, gladde lopen, getrokken lopen met treinen en velden die de paintball een roterende beweging geven voor een nog preciezere baan, en de complete vatensets. Vatensets bestaan meestal uit meerdere onderdelen zoals een of meer vatfronten, verschillende vateindstukken met verschillende diameters voor verschillende verfsoorten, ook wel vatruggen genoemd en een opbergtas of dergelijke.

Waarschijnlijk zijn de hoogste kwaliteit en meest nauwkeurige paintballvaten op de markt afkomstig van de bedrijven Paintball Assassins - Death Stix, Sly, Hammerhead , DYE , Proto, Smart Parts en Planet Eclipse . Bij ons krijgt u een grote keuze aan zeer nauwkeurige lopen en loopsystemen in verschillende lengtes en prijsklassen. Of het nu gaat om paintball tuning barrels & barrel sets van Hammerhead, Smart Parts & Co. Wij hebben ze allemaal. Daarnaast voeren wij ook het complete assortiment accessoires en schoonmaakartikelen voor paintballvaten zoals vatenreinigers, vatenschaapjes, Teflon-oliën en nog veel meer. Overtuig uzelf van de kwaliteit van de paintballuitrusting die wij verkopen.