marker accessoires

Paintball Marker Accessoires - Paintball Sport

De accessoires zijn net zo essentieel als de paintball marker zelf. Of het nu gaat om het kopen van reserveonderdelen voor onderhoud of het toevoegen van accessoires die de marker upgraden of de prestaties verbeteren. In onze grote online shop voor paintball marker accessoires vind je voor elk merk en marker model uit ons assortiment de juiste accessoire.

Om het u gemakkelijker te maken uw weg te vinden bij het selecteren van onderdelen, hebben we de online shop eenvoudig en duidelijk gestructureerd. Volg gewoon de pictogrammen naar de gewenste categorie. Of het nu gaat om markertuning, conversiekits voor een nieuwe look of reserveonderdelen voor slijtage, we hebben alles wat je paintballmarker nodig heeft.

Afstemming van paintballmarkers

Tuning parts beschrijven alles wat de paintball marker krachtiger en efficiënter maakt . In deze categorie vind je veel coole producten zoals bouten, stemborden en verbeterde componenten.

Deze productcategorie is puur ontworpen voor prestaties en zal gegarandeerd prestaties uit uw marker halen. Maar pas op, niet elke stemming is overal toegestaan. Informeer u vooraf over de wettelijke voorschriften en bespreek eventueel de gebruiksmogelijkheden met uw veldexploitant.

Lopen en accessoires voor je paintballmarker

Hier vindt u alles over vaten en hun onderhoud en verzorging. Van de voordelige stemcilinder tot de hoogwaardige, meerdelige paintballloopset, hier wordt een breed scala aan producten aangeboden. Het thema reiniging en onderhoud wordt ook niet verwaarloosd, kies het juiste product voor je marker uit een grote selectie van reinigingstassen en accessoires voor je run.

Schoudersteunen - Deze upgrade voegt stabiliteit toe

Bos- en scenariomarkeringen kunnen meestal worden opgewaardeerd met een schoudersteun. Dit geeft u meer nauwkeurigheid bij het schieten, omdat de marker beter en soepeler kan worden geleid dankzij de stevige grip in de schouderriem. Een waardevol accessoire voor je paintballgeweer. Afhankelijk van het markermodel bieden wij u een breed scala aan schoudersteunmodellen en kleurencombinaties.

Tijdschriften voor meer munitie

U vindt deze accessoirecategorie bij alle MagFed en replica paintball markers , d.w.z. alle modellen die een magazijn hebben, hetzij met functie of om puur optische redenen. Afhankelijk van de fabrikant kunt u kiezen uit een of meer tijdschriftvarianten en kleurencombinaties om de opstelling van uw paintball marker naar wens aan te passen.

Handkappen & hulpstukken voor replica markers

Hier vind je alles wat je kunt toevoegen aan de behuizing van je paintball marker. Een grote keuze aan handgrepen, frontkappen en meer wachten op u. Deze componenten worden meestal gebruikt om het uiterlijk en de bediening van de marker te verbeteren.

Waarnemingsapparaten - rode stippen, scopes en zichtrails

In deze productcategorie vindt u alle producten die te maken hebben met richtkijkers en accessoires. Beginnend met eenvoudige zichtrails en verhogingen, tot complexe red dot-vizieren en vizieren voor sluipschuttersgeweren met meerdere zoomlenzen voor langere afstanden. Op dit gebied bieden wij een zeer breed en gevarieerd assortiment aan. Interessante upgrade, vooral voor Woodland, Scenario en MagFed paintball markers.

Ombouwsets geven je paintballmarker een nieuwe look

U bent het uiterlijk van uw marker beu, maar houdt van de bediening, functie en betrouwbaarheid? Ombouwsets zijn een interessant, goedkoop alternatief voor het verwisselen van markeringen en brengen een frisse wind in uw uitrusting. Met een ombouwset kunt u van uw marker een compleet nieuw/ander model maken. Verander bijvoorbeeld uw Tippmann M16 aanvalsgeweer in een AK-47 of een sluipschuttersgeweer met slechts een paar onderdelen. Er zijn hier vaak geen grenzen aan de verscheidenheid, dus stoom af...

Granaatwerper voor paintball markers

Hier komt het op neer... Als je het wat luider, grover en gewelddadiger wilt, kun je je paintball-marker upgraden met een echte, functionele granaatwerper . Voor de granaatwerpers zijn er talloze soorten munitie en toepassingen. Je kunt het beste zelf een overzicht van de productcategorie krijgen, je kunt veel plezier verwachten van dit accessoire.

Bandjes maken het leven makkelijker...

Iedereen die wel eens 1-2 uur over het veld heeft gelopen met de paintballmarker in de hand weet dat zelfs de sterkste bovenarm op een gegeven moment steeds langer wordt. Draagriemen helpen. Hang gewoon je paintball marker op je rug of over je schouder terwijl je van het ene slagveld naar het andere over het veld rent.

Reserveonderdelen - Wij repareren uw paintball marker

De benodigde reserveonderdelen vormen de basis voor een lange levensduur van de paintballmarker.Wij bieden u diverse sets reserveonderdelen in verschillende maten. Beginnend met de kleine O-ring kit om de afdichtingen van de markeringsbout te vernieuwen, tot aan de complete onderdelenset met bijna alle interne componenten van de markering. We hechten bijzonder veel belang aan deze productcategorie, omdat we veel belang hechten aan ondersteuning na verkoop en klanttevredenheid. Reserveonderdelen helpen u om kleine defecten en problemen snel onder controle te krijgen.

Gereedschappen en accessoires

Elke paintball marker heeft het juiste gereedschap nodig voor reparatie en onderhoud. De beste technici en de meest ervaren spelers kunnen niets doen zonder de juiste tools . In deze productcategorie vindt u zonder compromissen precies het juiste gereedschap voor uw wapen.