KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 

PAINTBALL SPORTS - UW PARTNER VOOR TOERNOOIEN EN EVENEMENTEN

WIJ MAKEN UW VOLGENDE PAINTBALL TOERNOOI NOG GROTER & BETER!

Als een van de toonaangevende aanbieders van paintball-sportartikelen in Duitsland is de toernooiwereld natuurlijk ook belangrijk voor ons. Als onderdeel van ons evenementensponsorprogramma ondersteunen we paintballtoernooien, competities en evenementen in heel Duitsland.

De ondersteuning die u als partner ontvangt, omvat niet alleen onze gunstige voorwaarden voor toernooiverf en uitrusting, maar ook non-cash en cash voordelen. De hoogte van de beurzen is afhankelijk van de grootte van het toernooi. Hoe meer je instelt, hoe meer ondersteuning je van ons krijgt. Daarnaast zijn we ook graag vertegenwoordigd op grote toernooien en evenementen met een prestigieuze pop-up store en versterken we uw evenement met de aanwezigheid van een professionele verkoopstand.

 

PAINTBALL SPORTSPONSORINGSDIENSTEN VOOR UW TOERNOOI

Om uw volgende evenement nog interessanter te maken voor de deelnemende teams en voor een professioneel totaalconcept, ontvangt u van ons een schat aan vergoedingen en voordelen voor uw toernooi.

– Tot 3.000 euro aan prijzengeld voor het winnende team  (afhankelijk van de grootte van het evenement. Contant of aankoopwaarde, in overleg)

–  Grote “cheque” voor de winnaar, die kan worden uitgereikt bij de prijsuitreiking.

– Gratis drankjes voor elk deelnemend team  (5-10 blikjes energiedrank per team)

– Complete velduitrusting met reclamemateriaal etc. in paintballsportdesign  (gratis)

– Ondersteuning van sociale media voor evenementmarketing  (Facebook, homepage, paintballsportmagazine enz.)

– Aantrekkelijke inkoopvoorwaarden voor paintballs & uitrusting  (geen aankoopverplichting, dit is slechts een aanbieding)

 

VOOR DEZE DONATIES VERWACHTEN WIJ DE VOLGENDE DIENSTEN VAN U ALS ORGANISATOR VAN HET TOERNOOI:

– Paintball Sports wordt genoemd als de officiële, exclusieve partner van het evenement (“Event XY – Powered by Paintball Sports”).

– De organisator verbindt zich ertoe het Paintball Sports-reclamemateriaal gedurende de gehele evenementperiode op de evenementlocatie te plaatsen en te tonen.

– De organisator dient Paintball Sports te vermelden als partner/sponsor in alle reclamemaatregelen, posts op sociale media etc. met betrekking tot het evenement.

 

SCHRIJF NU IN VOOR UW VOLGENDE PAINTBALL TOERNOOI / EVENEMENT

Als u geïnteresseerd bent in een evenementpartnerschap met Paintball Sports, stuur ons dan een e-mail met de volgende inhoud naar  Contact (at) Paintballsports (dot) de

– Onderwerp: Sponsoring van Paintball Sportevenementen

– Informatie over het geplande evenement

– Contactpersoon voor het evenement

– Foto’s van het veld

– Link naar homepage & Facebook-account

 

Alle vragen over evenementen worden zorgvuldig door ons gecontroleerd en snel beantwoord. Vanwege de omvang van de planning en het budget ondersteunen we maximaal 5 van dit soort evenementen per jaar. Het exacte aantal en de selectie van geschikte evenementen is naar goeddunken van Paintballsports.de

Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.