Paintball-marker

Paintballmarkers kopen

Wilt u een paintball marker kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Paintball Sports is uw paintball winkel met meer dan 20 jaar ervaring in paintball markers. Wij voeren alle courante merken en modellen in alle uitvoeringen en kleurvarianten.

Paintball Marker Set - Hier kunt u besparen!

Als je nieuw bent in de paintballsport, raden we een complete paintballmarkeerset aan. Zo'n paintball marker set bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan. Een paintballmarker, een lader, een luchtsysteem en een paintballmasker maken meestal deel uit van de basisuitrusting van elke paintballmarkerset. Af en toe krijg je andere dingen zoals battlepacks of een doos paintballs. In ieder geval is een paintball marker set altijd beduidend voordeliger dan deze los te kopen.

De keuze is enorm...

Paintball markers zijn verkrijgbaar als paintball geweren, paintball geweren of paintball granaatwerpers. Er zijn ook paintballmarkers voor beginners en paintballmarkers voor toernooisporten. Er zijn zelfs volautomatische paintballmarkers, maar die zijn in Duitsland maar tot maximaal 0,5 joule toegestaan. Om ervoor te zorgen dat u bij het kopen van uw eerste paintball marker niet uit het oog verliest, helpen wij u graag verder en adviseren wij u in detail over de verschillen tussen de afzonderlijke modellen.

De topmerken onder de paintballmarkers

Tippmann paintball markers zijn momenteel erg populair bij nieuwkomers. Vooral de Tippmann TMC loopt voorop. In het toernooigebied vertrouwen spelers op Dye paintball markers en Planet Eclipse paintball markers . Beide fabrikanten spelen aan de top als het gaat om kwaliteit en prestaties.

Paintball marker gebruikt - de voor- en nadelen

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een gebruikte paintball marker te kopen. Het voordeel hier is duidelijk de lage prijs. Er zijn echter ook enkele nadelen en valkuilen waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van paintballmarkers. Je weet dus nooit wie er al met een paintball-marker heeft gespeeld en misschien zelfs de een of de ander verkeerd heeft uitgelijnd of kapot is gegaan. Ook heb je alleen de volledige garantie en vrijwaring als je een nieuwe paintball marker koopt. Na de eerste, wat duurdere, reparatie heb je vaak het verschil met een nieuwe aankoop. We raden daarom de aanschaf van een gebruikte paintballmarker aan voor ervaren spelers, die indien nodig ook een handje kunnen helpen bij reparaties.