Paintball Sniper Rifles en accessoires bij Paintball Sports

Snipen is de ultieme uitdaging in MagFed Paintball. Je kunt je geen fouten veroorloven, want het eerste schot moet raak zijn. Met moderne paintball-sluipschuttersgeweren zoals de Carmatech SAR-12 zijn afstandsschoten van 100 meter en meer geen probleem. Uiteraard worden de versterkte First Strike paintballs van Tiberius Arms gebruikt. Geen enkel ander projectiel in paintball is zo nauwkeurig.

Sluipschutters in paintballsport - wat is belangrijk?

Het belangrijkste is de basisuitrusting. Om buiten het normale bereik van ongeveer 50 meter te komen, moet je als sluipschutter altijd werken met First Strike-paintballs. Alleen deze vliegen ver genoeg en zijn nog accuraat in het schotpatroon. In ieder geval moet je paintballmarker in staat zijn tot First Strike. Als dit gegarandeerd is, gaat het naar de setup. Bij Paintball Sports raden we in de eerste plaats een langere barrel aan van minimaal 16 tot 18" lengte, dit is de enige manier waarop de bal optimaal en recht kan worden versneld. Vervolgens heb je een goed vizier nodig, deze dient een vergroting (zoom) te hebben zodat dat u verre doelen kunt bereiken. Een verstelbare vizierrail helpt u om uw vizier snel en gemakkelijk op de huidige schietafstand af te stellen. De baan van een paintballbal is zeer ballistisch, d.w.z. hij is gebogen. Deze kromming van de baan moet worden gecompenseerd met het zicht en de helling van de Adjust sight rail.

Welke paintball marker is het meest geschikt als sluipschuttersgeweer?

De Carmatech SAR-12 is momenteel de duidelijke favoriet op dit gebied. Dit paintball sluipschuttersgeweer ziet er niet alleen absoluut authentiek uit, het schiet ook nog eens heel precies. De SAR-12 is gebaseerd op het uiterlijk en de functie van het CheyTac M-200-geweer , een van de meest populaire sluipschuttersgeweren ter wereld.

Voor spelers met een kleiner budget zijn er ook goedkope paintball sniper rifles op de markt. De Tiberius Arms T15 met zijn AR-15-platform heeft zich bijvoorbeeld gevestigd als een veelzijdig en populair model. Hetzelfde geldt voor de Maxtact TGR2 en Milsig M17. Deze paintball marker-modellen zijn ook geschikt voor First Strike en daarom ideaal voor precisieschieters. Als toonaangevende paintballshop voor MagFed en sniper rifles vind je natuurlijk alle genoemde modellen bij ons.