Carmatech SAR-12 COMPLEET Paintball Sniper Rifle (Gen. 4)

Carmatech_SAR12_COMPLETE_Paintball_Sniper_Rifle_side_View_right Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022 Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022_seite Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss_gefuellt Carmatech_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR12_Sniper_Rifle_Rucksack Carmatech_SAR12_COMPLETE_Paintball_Sniper_Rifle_black Carmatech_SAR12_Details_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Details1 Carmatech_SAR12_COMPLETE_Paintball_Sniper_Rifle_black_side_view Carmatech_SAR12_COMPLETE_Paintball_Sniper_Rifle_package Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022 Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022_seite Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss_gefuellt Carmatech_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR12_Sniper_Rifle_Rucksack
SKU: 3422

1.799,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

De Carmatech SAR-12 COMPLETE is een compleet paintball sluipschuttersgeweer en wordt geleverd met een vizier (2-6x vergroting), Weaver rail, bipod en in totaal 4 magazijnen. Zo heb je in één set alles wat je nodig hebt voor een professionele start als paintball sluipschutter.

De 4e generatie heeft een paar belangrijke wijzigingen. Elke SAR-12 van de 4e generatie heeft de nieuwe, aanzienlijk steilere rubberen grip. Deze nieuwe grip moet zorgen voor een betere hantering van de marker en even comfortabel zijn in liggende en staande positie.

Bovendien hebben de Gen. 4 SAR-12-geweren standaard het nieuwe 21-schots BlackJack TrueFeed Magazine. Dus je hebt nu in totaal 21 schoten om achter elkaar af te vuren. - De oude magazijnen hadden maar 2x 6 schoten in de kamers.

De nieuwe SAR-12 is ook visueel een beetje veranderd. De kenmerkende frontkap wordt niet meer meegeleverd. Hiervoor is de marker standaard voorzien van de AR-15 handguard adapter. Dit is waarschijnlijk gedaan op verzoek van Amerikaanse spelers, aangezien velen hun SAR-12 wilden aanpassen met originele AR-15-omhulsels en andere upgrade-onderdelen. Aangezien deze componenten in dit land helaas iets moeilijker verkrijgbaar zijn, zullen Europese klanten wat betreft het uiterlijk wat ver in hun trukendoos moeten graven.

De Carmatech SAR-12 Gen. 4 (nieuwste model) is een paintball-sluipschuttersgeweer dat speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van scenario-paintballspelers die het enerzijds erg realistisch willen hebben en anderzijds om op lange afstanden te schieten met First Strike paintballs.

De SAR-12 biedt momenteel wat waarschijnlijk de best beschikbare basis is voor sluipschutters in paintballsporten. Het single-shot bolt-principe wordt handmatig met de hand herladen, zoals een echt sluipschuttersgeweer. Hiervoor moet de grendel met de hand met de spanhendel aan de zijkant van de markeur heen en weer worden bewogen totdat deze hoorbaar vastklikt. Pas dan is de marker klaar om te vuren.

Door dit grendelontwerp is de grendelkamer volledig gesloten voordat het schot wordt afgevuurd en hoeft de grendel niet naar de bal te bewegen voor het schot. Men spreekt daarom ook wel van een schot vanuit een stilstaande projectielpositie. Dit maakt de SAR-12 uiterst nauwkeurig. Spelers op het veld melden schoten/treffers op afstanden van meer dan 100 meter!

Bovendien werkt de SAR-12 met een werkdruk van slechts 550 PSI, wat hem nog zachter maakt voor de lak en ook aanzienlijk stiller. Wie met een schietsnelheid van 300 FPS in het buitenland speelt en op doelen op meer dan 50 meter afstand schiet, kan meestal volledig onopgemerkt blijven, aangezien de tegenstander het schot van een SAR-12 vanaf deze afstand niet eens meer kan horen.

De Generation 4 markers van de Carmatech SAR-12 modelserie worden standaard geleverd met de nieuwe BlackJack magazijnen. Deze bevatten nu maar liefst 21 schoten die zonder onderbrekingen achter elkaar kunnen worden afgevuurd. De vorige modellen (tot Gen. 3 modelreeksen) hadden 12-schots magazijnen met 2 aparte kamers. De schutter moest na 6 schoten het magazijn verwijderen en omdraaien om verder te kunnen schieten. De nieuwe BlackJack-magazines bieden 75% meer capaciteit en kunnen in één keer worden afgevuurd. De Carmatech SAR-12 heeft momenteel het krachtigste magazijn van alle MagFed-paintballmarkers.

Vanaf nu (vanaf 09/2022) wordt de Carmatech SAR-12 geleverd in de originele Carmatech Sniper rugzak. (zie foto's accessoires). De rugzak biedt ruimte voor de marker in gedemonteerde toestand en tal van accessoires.

Leveringsomvang van de SAR-12 COMPLETE:

- SAR-12 paintball sniper marker (Gen. IV, nieuwste model)

- Bolt-Action System (herhalende functie van de grendel)

- 1x 2-6x zoomvizier (verlicht)

- 1x 20 mm Weaverrail vizierverhoger

- 4x Carmatech SAR-12 BlackJack-magazijn (elk 21 ronden)

- 1x Carmatech SAR-12 bipod

- Geweer 18" Carmatech NEMESIS loop met mondingsrem (op maat gemaakt)

- Ultralichte ABS-behuizing

- 0,2 liter HD-systeem met LP-regelaar (200 bar, 550 PSI uit)

- Carmatech rugzak voor transport (levering zal vanaf 09/2022 weer in rugzak zijn. GEEN hardcase!)

- Cockerloop-draad

- Nieuwe grip vanaf 09/2022 (zie detailfoto's)

Productvideo voor Carmatech SAR-12 COMPLEET Paintball Sniper Rifle (Gen. 4)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Das ist einfach das krass-ste Teil, das ich je beim Paintball hatte. Die Genauigkeit ist unglaublich und das Handling super easy. Empfehle es jedem Sniper!

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer