Paintball sluipschuttersgeweer kopen. Paintball Sports staat op nummer één!

Als u op zoek bent naar een sluipschuttersgeweer voor paintball, vindt u de volledige selectie van huidige modellen, accessoires en hulpstukken in onze online winkel.

Wat maakt een paintball-sluipschuttersgeweer?

De belangrijkste factor voor paintball-sluipschutterwapens is ongetwijfeld het enorme bereik. Iedereen die speciale paintball-sluipschuttermunitie als schutter gebruikt, kan nauwkeurige treffers landen op afstanden van meer dan honderd meter. Deze munitie heet First Strike en wordt geproduceerd door Tiberius Arms. Dit zijn speciale kogels die er bijna uitzien als echte pistoolkogels. Door de speciale structuur vliegen deze paintballs veel sneller en nauwkeuriger.

Een ander kenmerk van paintball-sluipschuttermarkeringen is de loop. Een echte paintball-sluipschutterrun moet niet alleen een bepaalde lengte hebben, maar ook treinen en velden hebben om de baan van de paintball te stabiliseren door rond zijn eigen as te draaien.

Wat is het beste sluipschuttersgeweer voor paintballmarkeringen?

Veel fabrikanten claimen de titel van beste paintball-sluipschuttersgeweer. In de paintball-sluipschuttertest door onze medewerkers en uit talloze rapporten van onze klanten kunnen we nog steeds een duidelijke favoriet identificeren. Als u een paintball sluipschuttersgeweer wilt kopen, is de Carmatech Sar-12 de beste keuze. Dit model combineert optiek, functie en prestatie als geen ander model.

Hoe kan ik mijn paintballmarker omzetten in een sluipschuttersgeweer?

Voor veel gangbare paintballwapens bestaat de mogelijkheid om ze om te bouwen tot een sluipschuttersgeweer. Hiervoor worden zogenaamde paintball sniper kits gebruikt. Dit zijn meestal upgradekits die een geschikt vizier en een verlengde loop bevatten. De beste kits zijn ook ontworpen om de marker First Strike Ready te maken, zodat ook de speciale sluipschuttermunitie kan worden gebruikt. Ook hier raden we het gebruik van First Strike paintballs aan voor de best mogelijke schotresultaten. Als u als paintball-sluipschutter goedkoop wilt winkelen, kunt u profiteren van onze speciale aanbiedingen en staffelkortingen voor paintballs. Hoe groter de hoeveelheid munitie, hoe beter de prijs.

Iedereen die nu als sluipschutter in de paintballsport wil stappen, vindt gegarandeerd wat hij zoekt in onze Paintball Sniper Shop. Wij bieden u de complete paintball sniper uitrusting van topmerken zoals Maxtact , Tiberius Arms, Dye en Co. Heeft u vragen over ons assortiment of bent u geïnteresseerd in een van de aangeboden modellen, aarzel dan niet om ons te bellen of een schrijven e-mailen . Onze klantenservice helpt je graag verder met al je vragen.