Valken producten voor het beste paintball plezier

Valken Paintballs ondersteunen je bij elk paintballspel. Of het nu gaat om een eenvoudige training of een toernooi, Valken biedt de juiste producten. En daarvan vind je een aantrekkelijke selectie in onze paintballshop. Met dozen die tot 2000 stukjes bevatten, kunt u uw speltegenstander goed opwarmen. Valken richt zich met haar assortiment op zowel beginnende als ervaren spelers en de producten zijn dan ook afgestemd op zowel hobby- en vrijetijdsspelers als toernooispelers. Valken Sports is volledig toegewijd aan tactische sporten zoals paintball. Daarnaast levert het merk alle uitrusting die spelers nodig hebben voor de sport.

Dit is wat Valken paintballs & paintball munitie onderscheidt

Schil, vulling en vluchtgedrag zijn de kwaliteitskenmerken voor paintballs, of bepalen voor welk type paintballsport de verf het meest geschikt is. Voor beginners en occasionele recreatieve spelers biedt Valken bijvoorbeeld paintballs aan met een middelharde schaal, waarvan de vulling geen hardnekkige vlekken achterlaat op kleding en hoes. Voor ervaren pro's is er daarentegen de Valken Redemption Pro variant. Betere kwaliteit krijg je bij Valken niet. De paintballs uit deze serie kenmerken zich door een bovengemiddeld vlieggedrag. Bovendien hebben ze een zeer broze schaal en een stroperige vulling met een felle fluorescerende kleur, dus ze zijn precies goed voor langdurige toernooien.

Valken bij Paintball Sports

Heeft het merk Valken uw interesse gewekt, maar twijfelt u nog over het productaanbod, dan hebben wij een aanbieding voor u. In het "TEST THE BEST" pakket krijg je vier dozen met verschillende Valken paintballs (totaal 8000 stuks) tegen een proefprijs. Zo leer je het merk beter kennen en kom je er ook achter welke variant het beste bij jou past. Naast de kwaliteit van de Valken producten profiteert u niet alleen van het onverslaanbaar goede proefpakket in onze winkel, maar ook van kwantumkortingen en teamdeals . Doe gewoon een aanvraag en er zal een passende aanbieding voor u zijn.