De voordelen van reballs en rubberballen

De rubberballen en reballs zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, bij ons in oranje, blauw, geel, groen en zwart, zodat je ze op elk terrein snel kunt vinden. Je kunt ze ook bij elk weer gebruiken, of het nu zomer of winter is. Het enige verschil tussen Rebbal en Rubberball is de hardheid. Want hoewel je met de reballs niet meer voelt dan met een conventionele paintball, zijn de rubberen ballen gemaakt van harder rubber en kunnen daardoor wat meer pijn doen. Reballs hoeven niet geolied of anderszins behandeld te worden. Het enige dat u hoeft te doen, is ze na gebruik in het veld af te wassen in schoon water. De lichte reballs en rubberen ballen drijven op het water, waardoor ze ook perfect geschikt zijn voor off-road gebruik. Je wilt ze tenslotte weer gebruiken. Binnen of buiten, de kleurrijke ballen zijn gewoon perfect omdat ze u veel geld besparen.

Reballs / Rubberballs Paintballs - Veiligheid en uitrusting

Voordat spelers zichzelf mogen markeren met paintballs, moet veiligheid altijd voorop staan. Daarom moeten alle deelnemers minimaal een goedgekeurde veiligheidsbril dragen, beter nog een beschermend gezichtsmasker . Zonder deze beveiliging mag het speelveld niet eens worden betreden. Beschermende kleding zelf is optioneel, maar niet alleen paintball-beginners gebruiken helmen. Natuurlijk heeft een speler ook een marker nodig, zodat hij andere spelers of doelen kan markeren. De reballs zijn vooral goed voor het begin, omdat je elke reball meer dan 2000 keer kunt gebruiken.

teamwerk en tactiek

Het teamwerk en de tactische benadering van paintballen inspireert elke dag meer en meer mensen. Je moet alles in de gaten houden, je concentreren en niet alleen kunnen reageren maar ook kunnen handelen. Paintball bevordert teamwerk, vooral in de teamvarianten van de sport. Je kunt alleen winnen als jij en je medespelers op elkaar kunnen vertrouwen. Onze rubberen ballen helpen je graag verder.