KOSTENLOSER Versand innerhalb Deutschlands ab 100€
Verlanglijst Account Winkelwagen
Paintball_Sports_Paintball_Onlineshop
 

Koopman / Dealer

BESTE DEALERS EN B2B-KLANTEN,

Bij ons profiteert u als paintballdealer en veldexploitant van onze jarenlange ervaring in de paintballmarkt en onze grote verscheidenheid aan producten. Paintball Sports levert aan dealers en veldexploitanten in heel Duitsland en de aangrenzende EU-landen. Bij ons krijg je geselecteerde merkproducten uit de paintballwereld met een goede service tegen eerlijke voorwaarden. Profiteer van onze jarenlange ervaring en de grote selectie van ons assortiment om uw eigen assortiment dienovereenkomstig uit te breiden of om incidentele speciale verzoeken van uw klanten te vervullen die uw eigen assortiment mogelijk te boven gaan.


UW VOORDELEN ALS DEALER IN B2B

  • Snelle beschikbaarheid van de goederen door hoog opslagvolume.
  • Beschikbaarheidsweergave: Controleer altijd de beschikbaarheid van de goederen direct in de online shop.
  • Alle dealerprijzen kunnen voor u als verkooppartner direct online in de online shop worden bekeken.
  • Eenvoudige orderverwerking tegen dealervoorwaarden direct via ons shopsysteem.
  • Verzending op rekening mogelijk (voor vaste klanten)

WORD NU DISTRIBUTIEPARTNER


INFORMATIE & INSTRUCTIES OVER REGISTRATIE

Om als dealer / veldexploitant bij ons te kunnen kopen, dient u een account voor uw bedrijf aan te maken en ons vervolgens een kopie van uw bedrijfsregistratie en, indien van toepassing, uw WHL (wapenhandelsvergunning) per e-mail te sturen:

E-Mail:  Contact (at) paintballsports (dot) de
Onderwerp:  Dealerregistratie

INHOUD VAN DE E-MAIL

Voeg in uw e-mail ook een link toe naar uw online winkel, veldwebsite of ander bewijs dat u in de paintballindustrie zit.

Houd er rekening mee dat paintballmarkers alleen tegen dealervoorwaarden kunnen worden verkocht met een bestaande WHL (wapenhandelslicentie).

HEEFT U NOG MEER VRAGEN?

Als u nog vragen heeft over ons aanbod voor dealers, gebruik dan ons contactformulier of bel ons op +49 [0] 511  984229-10


INFORMATIE VOOR RETAILPARTNERS – TEKSTEN EN AFBEELDINGEN


Beste handelspartner,

we investeren veel tijd in het creëren van individuele teksten en onze eigen afbeeldingen voor onze online shop. Hiermee willen wij u en onze klanten zo goed mogelijk informeren over ons assortiment artikelen. We streven er ook naar om onze online winkel beter vindbaar te maken op zoekmachines (zoals Google, Yahoo & Co.).

Het gebruik van onze teksten en afbeeldingen verbieden wij dan ook uitdrukkelijk. Dit is gewoon een inbreuk op het auteursrecht en aan de andere kant doe je jezelf er geen plezier mee. De reden hiervoor is dat inbreuk op het auteursrecht strafbaar is en dubbele content (afbeeldingen en tekst) door Google niet als toegevoegde waarde voor bezoekers wordt aangemerkt. In het ergste geval zou Google uw website / online shop zelfs als spam kunnen classificeren en van weinig relevantie zijn als overduidelijke kopieën van tekst en afbeeldingen worden gedetecteerd. Als het erop aankomt, zorgt dat voor een slechtere positionering in de zoekmachine. In het ergste geval kan de duplicatie van inhoud ertoe leiden dat u uit de index wordt gegooid. Hierdoor verlies je potentiële klanten.

Voor alle producten die wij als distributeur verkopen (bijv. Maxtact, Carmatech, Taginn, PowAir, Delta Six en nog veel meer) stellen wij u op verzoek natuurlijk graag vrij toegankelijk beeldmateriaal met hoge resolutie ter beschikking voor uw online shop.

Bedankt voor uw begrip,
Uw Paintball Sports Team


 

ONZE VERKOOPMERKEN BIJ PAINTBALL SPORTS

Als een van de grootste paintballshops in het Duitstalige gebied bieden wij u een brede selectie van actuele topmerken met eerlijke groothandelsvoorwaarden voor wederverkopers, spelers en gespecialiseerde dealers. Hieronder vindt u een selectie van onze huidige verkoopmerken.


Warteliste beitreten Wir werden Sie informieren, wenn das Produkt auf Lager ist. Bitte hinterlassen Sie unten Ihre gültige E-Mail-Adresse.