Trechters & accessoires

Paintball Hoppers & Laders

Paintball hopper, ook wel paintball loader genoemd, het zijn de magazijnen of munitiekisten van de paintball markers. De paintballballen die je met de marker afschiet, zitten erin vast. Er wordt onderscheid gemaakt tussen paintballhoppers van elektronische aard en de normale paintballhopper zonder elektronica. Bij ons krijg je alle paintball hoppers & loaders van de huidige topmerken en tegen de gegarandeerd beste prijs.

De paintballhopper elektrisch - wat is er zo speciaal?

De elektrische paintball hopper heeft geïntegreerde software met een motor en promoot zo de paintballballen nog sneller in de marker. Huidige high-end paintball-laders, zoals de Dye Rotor-paintball-lader, slagen erin om tot 35 ballen per seconde in de paintball-marker te herladen.

Gebruikte paintballhopper kopen - kan dat?

Er zijn enkele gevallen waarin je zeker een tweedehands paintball hopper kunt kopen. Als je bijvoorbeeld weet wie eerder de hopper heeft gespeeld en of die persoon er altijd voorzichtig mee is. Je moet ook een beetje op het merk letten bij het kopen van een gebruikte paintball-trechter. De Dye Rotor Loader is bijvoorbeeld een van de meest duurzame modellen op de markt. Hij vergeeft ook een val of voltreffers. U kunt dus zonder zorgen een gebruikte Dye Rotor kopen. Bij andere modellen moet u zeker een kijkje nemen voordat u koopt. Wil je geen gebruikte paintball hopper kopen, maar liever weten wat je in je hand hebt en ook de volledige garantie en waarborg willen hebben, dan kun je hier bij ons een nieuwe paintball hopper kopen.

Welke modellen doen het bijzonder goed in de test?

Natuurlijk hebben we ook gekeken naar alle paintball hopper testseries van de grote fabrikanten. Op internet vindt u een groot aantal interessante video's en recensies van de afzonderlijke modellen. De volgende paintballhoppers deden het bijzonder goed in de test.

De ProToyz Speedster-lader

Dit model biedt alles wat je als beginner nodig hebt. Tegelijkertijd is het momenteel de goedkoopste instaplader. Van ons een duidelijk aankoopadvies voor iedereen die een goedkope paintball hopper wil kopen.

De verfrotorlader

Al meer dan 10 jaar is de Dye Rotor een van de beste paintballhoppers op de markt en krijgt hij altijd topscores in elke paintballhoppertest. Daarom geven we ook hier een koopadvies. De Dye Rotor is verkrijgbaar als voordelig instapmodel voor rond de 100 euro, of als high-end model met extra features als Dye R-2 Loader voor rond de 190 euro.

Virtuele Spire Paintball-lader

De Virtue Spire heeft alles wat een goede shovel nodig heeft en is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen voor elk budget. De grote keuze aan kleuren is bijzonder interessant en de Virtue den Spire wordt regelmatig om de één tot twee jaar vernieuwd.