RAP4 en Tacamo paintballen

Het maakt niet uit hoe de paintballsport zich de komende jaren zal ontwikkelen - het zal altijd nauw verbonden zijn met de "stars and stripes". De snelle sport heeft tenslotte zijn wortels in de VS. Ergo, veel van de toonaangevende fabrikanten van apparatuur komen ook uit het land dat geen grenzen kent. Het in 2002 opgerichte bedrijf RAP4 is er daar één van. In onze online shop heeft u de mogelijkheid om paintballs en speciale kogels van RAP4 tegen redelijke prijzen te bestellen.

Veelzijdig productportfolio van RAP4

RAP4 heeft niet alleen een uitstekende reputatie op het gebied van paintball. Het bedrijf is ook een uitrustingspartner van veel bedrijven die betrokken zijn bij het leger, zelfverdediging en misdaadbestrijding. Met meer dan 10.000 producten is het bedrijf gevestigd in Gilroy, Californië echt heel breed. Trouwens, RAP4 verkoopt veel van zijn eigen paintballs onder het label "Tacoma". Een bijzonder kenmerk van het productportfolio zijn bijvoorbeeld de AG1 clear paintballs. Ze bevatten namelijk een kleurloze vulling - ideaal voor het houden van trainingen waarna het afvegen van je kleding simpelweg niet nodig is. Een aanbevolen alternatief voor "First Strike" paintballs zijn de "Tiberius Arms" van RAP4. Ze zijn herbruikbaar en daarom een waardevolle langetermijninvestering voor frequente spelers.

Rubberballen en Peppershots door RAP4

RAP4 biedt rubberen ballen in een breed scala aan kleuren: of het nu gaat om sterk groen, fris blauw of klassiek zwart. Ze zijn trouwens iets moeilijker dan standaard reballs. Stabiliteit en levensduur: dit zijn duidelijke kenmerken van de "Peppershots" van RAP4 , die ook wel peperballen worden genoemd. Deze balletjes gevuld met peper-extract zijn verkrijgbaar in praktische zakjes van tien stuks in de online shop. In de vorm van de "Iron Mike" stalen kogels , in paintballkringen ook wel "glasbreker paintballs" genoemd, heeft RAP4 een bijzonder resistent type munitie klaarliggen. Elke bal weegt ongeveer 20 gram, ongeveer 15 tot 20 keer zwaarder dan een standaard paintball. Daarom is er ook een overeenkomstig krachtige marker nodig om ze los te laten. Natuurlijk vindt u aanbevolen modellen, zoals de Walter SG-68 pump action , in onze online shop.