TacShot-munitie - Het niet-dodelijke alternatief voor zelfverdediging

Het merk TacShot Ammunition ontwikkelt hoogwaardige speciale munitie voor verschillende doeleinden voor het afvuren met paintball-luchtgeweren en vergelijkbare lanceerinrichtingen uit de rechtshandhavingssector. Alle soorten projectielen hebben één ding gemeen: ze zijn zeer effectief of effectief, maar in geen geval dodelijk. Het aanbod aan munitie varieert van eenvoudige rubberen kogels tot metalen kogels met volledige mantel tot speciale kogels die bijvoorbeeld misselijkheid en braken veroorzaken. TacShot produceert ook een verscheidenheid aan zeer interessante soorten munitie voor het FX-gebied en filmproductie, bijvoorbeeld om kogelinslagen op een grote verscheidenheid aan oppervlakken in films te ensceneren.

Bij ons krijgt u het complete productassortiment van het merk TacShot Ammunition, evenals alle verpakkingseenheden en verkoopmaten.

TacShot Pepperballs

Pepperballs worden vaak gebruikt door politie-eenheden, het leger en beveiligingsbedrijven als niet-dodelijke defensieve munitie. De kogel heeft een dubbel effect. Enerzijds door de impactenergie, die extreem hoog is door het harde plastic omhulsel en een direct man-stop effect geeft op de aanvaller, en natuurlijk het peperpoeder in de kogels, dat verneveld wordt wanneer de kogels barsten en wordt ingeademd door de aanvaller. Het zeer effectieve capsaïcinepoeder werkt direct in op de luchtwegen en slijmvliezen van de aanvaller en schakelt hem effectief uit. Pepperballs zijn de ideale munitie voor thuisverdediging, maar moeten met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt en alleen in absolute noodgevallen.

TacShot poederballen

Poederballen hebben een breed scala aan toepassingen. Enerzijds worden ze vaak gebruikt door paintballspelers in de MagFed- en scenariogebieden. Hier is de aanbieder First Strike een van de groten op de markt met zijn Ultraspherical Powderballs. De ballen gevuld met poeder in de Cal. 68 barstte uit bij een botsing met een hard doelwit en verspreidde zijn kruitlading over een grote straal. Hierdoor ontstaat een mooi, optisch effect, zoals bekend uit bijvoorbeeld bioscoopfilms. Dit brengt ons direct bij het volgende toepassingsgebied voor de Cal. 68 poederballen. Deze worden door filmmakers gebruikt voor actiescènes in bioscoop- en tv-producties om het genoemde effect in alle Hollywood-kaskrakers te creëren. Natuurlijk voorzien we ook graag amateurregisseurs en de bioscoopfilmproducenten van morgen van onze poederballen voor special effects in de bioscoop. Last but not least zijn de poederballen ook geschikt als goedkope trainingsmogelijkheid voor het gebruik van peperballen. In principe is de bullet op dezelfde manier opgebouwd als een pepperball, maar dan zonder de zeer effectieve vulling. Dat maakt ze aanzienlijk goedkoper. Handling en ballistiek zijn bijna identiek.

TacShot Stinkdierballen

Deze zeer krachtige slakken stoten een echt vieze geur uit die doet denken aan rotte eieren en braaksel. Je moet er zeker geen grappen over maken, want de geur is heel moeilijk van textiel te verwijderen en hecht bovendien aan vrijwel alle oppervlakken. Een of twee kogels zijn voldoende om een hele kamer urenlang onbewoonbaar te maken. Deze kogels zijn eigenlijk alleen voor gebruik in speciale gebieden. De handige paintball stinkbommen in de Cal. 68 worden meestal gebruikt om gebouwen te ontruimen of waar u grote menigten mensen wilt verspreiden. De stinkende stank maakt het mogelijk. Niemand hier zou langer dan nodig in de buurt van een barstende TacShot Skunk Round-kogel willen blijven.

TacShot volledig metalen jack

Deze extreem zware full metal jacket bullet vernietigt bijna alles wat hem in de weg staat. Met voldoende kracht afgevuurd, deze Cal. 68 kogels zelfs glas en dunne muren. Het bijzondere is de bijzondere structuur van de balletjes. Binnenin zit een solide stalen bal die praktisch onverwoestbaar is. Om ervoor te zorgen dat dit zware projectiel de draagraket niet beschadigt, is het ook gecoat met PVC-plastic. Dit zorgt voor betere glij-eigenschappen in de loop van het wapen en een soepelere acceleratie van de kogel. De TacShot Full Metal Jacket-kogels zijn beslist alleen voor die-hard gebruikers, politie en speciale eenheden en mogen nooit worden misbruikt!

TacShot ManStopper & ManStopper Precisie

De TacShot ManStopper-kogels zijn harde, maar kneedbare waskogels met een volledig metalen omhulsel. Dankzij het speciale materiaal brengt deze kogel zijn energie bijna volledig over op het doelwit en ontwikkelt zo een maximaal manstop-effect. Terwijl metalen kogels vormstabiel blijven en rubberen kogels energie afgeven door hun zachte oppervlak, vervormt de ManStopper-kogel bij een botsing naar het doel toe. De projectielenergie duwt dus praktisch. De kogel kan niet afketsen maar ontlaadt zijn volle kracht op het doelwit. Het resultaat is een aanzienlijk pijnlijkere treffer dan bij andere zelfverdedigingsprojectielen.

TacShot Tracer-kogels

Deze speciale munitie is bijzonder geschikt voor trainingen in de schemering of in het donker. De balletjes zijn verrijkt met fluorescerende pigmenten en geven daardoor licht in het donker, praktisch als een Cal. 68 tracerkogel. Hierdoor kan de baan van de kogel worden begrepen. Zoals alle fluorescerende dingen, moeten de projectielen voor gebruik worden "opgeladen" met UV-licht. Na ca. 5 minuten blootstelling aan UV-licht bewaren ze dit ca. 15-30 minuten en kunnen ze ook in volledige duisternis goed zichtbaar worden gebakken. De TacShot Tracer Bullets zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Een keer als goedkope bal met een gelatinecoating en een keer als hoogwaardig kunststof projectiel, vergelijkbaar met poederballen. De Tracer Bullets zijn echter gevuld met een fluorescerende gel in plaats van poeder.

TacShot HE-Kal. 68 explosieve projectielen / vonkballen

De HE staat voor High Explosive. - Zeker een beetje overdreven, maar deze kogels exploderen echt bij een botsing met een hard oppervlak. Het doel is divers, maar is vooral gericht op filmmakers en special effects-artiesten uit de filmindustrie. De zwarte ballen in de Cal. 68 bestaan uit een harde plastic kern met daarin een kleine lege lading. Dit zorgt voor een geweldig bliksemeffect wanneer het een hard oppervlak raakt, zoals muren, auto's, enz., wat veel indruk maakt op het scherm.