TacShot Munitie AQUA SHOT Cal. 68 munitie (buizen van 10)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
TacShot_Ammunition_Aqua_Shot_Wasser_Paintballs_cal68_10er_Roehrchen TacShot_Aqua_Shot_Wasserkugeln_cal68_Trainingsmunition_Details
SKU: 4331
14,00
ab 5 Artikel
13,00
ab 10 Artikel
12,00
ab 25 Artikel

14,95

Op voorraad
Product beschrijving

TacShot Munitie AQUA SHOT munitie in een stabiele, luchtdichte koker van 10 voor eindgebruikers.

Het merk TacShot Ammunition produceert hoogwaardige speciale munitie voor persluchtkanonnen die op de meest uiteenlopende gebieden worden gebruikt. Het assortiment omvat oefenmunitie, zelfverdedigings- en thuisverdedigingsprojectielen en effectmunitie voor film en televisie. Gebruikers van TacShot Ammunition-munitie zijn te vinden in de particuliere sector, maar ook bij politie, leger en beveiligingsbedrijven, maar ook in de bioscoop- en tv-filmindustrie.

De TacShot AQUA SHOT-kogels worden vooral overal gebruikt waar je traint met paintball- en RAM-wapens, maar toch vervelende verfresten of dergelijke wilt voorkomen. De TacShot AQUA SHOT ballen in Cal. 68 zijn absoluut ongevoelig voor invloeden van buitenaf en bijna onbeperkt houdbaar. De vulling bestaat uit pure H2O, oftewel water. Het laat geen sporen na op kleding, uitrusting of het milieu. Desalniettemin kunnen de AQUA SHOT-ballen worden gebruikt als normale paintball-ballen met elke standaard Cal. 68 vuur het wapen af en zorgen ook voor hetzelfde hit-effect (leereffect) als een normale paintball. Maar zonder de uitrusting of kleding van de hit in te smeren met verf. De watervulling is in korte tijd droog zonder resten achter te laten.

Deze munitie wordt met name gebruikt bij militaire en overheidstrainingen. Met deze projectielen kun je een eenheidstraining direct na de training naar de volgende training sturen, zonder eerst de apparatuur schoon te maken of van kleding te wisselen. Tegelijkertijd is trainen met paintball en RAM-wapens aanzienlijk goedkoper dan normale trainingsmunitie. Door het daadwerkelijk afschieten van munitie en de impact op het doel is het leereffect door het schokeffect aanzienlijk hoger dan bij het trainen met lege patronen.

De TacShot AQUA SHOT-munitie biedt je het leereffect van in de handel verkrijgbare FX-trainingsmunitie (afschieten, fysieke impact, realistische kogelbaan over korte afstanden, etc.) en dat zonder vervelende resten.

TacShot-munitie kan worden gebruikt met elke standaard paintball-marker en andere Cal. 68 (17,3 mm) kan eenvoudig en zonder extra accessoires worden afgevuurd.

Productdetails van de TacShot Munitie AQUA SHOT munitie:

- Trainingskogel met zuivere H2O / watervulling (restvrij!)

- Gemaakt voor simulaties van politie-, leger- en veiligheidstrainingen

- Plastic kom gevuld met water

- Cal. 68 / 17,3 mm

- Geleverd in een glazen tube met deksel en bevat 10 shots

- Vrijwel onbeperkt houdbaar

Gevaar! - TacShot Ammunition munitie is geen speelgoed en mag nooit lichtvaardig worden gebruikt. Neem bij het gebruik de in uw land geldende wettelijke voorschriften en de veiligheidsvoorschriften in acht.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen