TacShot Munitie BULLET SHOT Cal. 68 precisieprojectielen (10 buizen)

TacShot_Ammunition_Bullet_Shot_Praezisionsgeschosse_Hartkern_cal68_10er_Roehrchen-Kopie TacShot_Ammunition_Bullet_Shot_Praezisionsgeschosse_Hartkern_details - Kopie TacShot_Ammunition_Bullet_Shot_Praezisionsgeschosse_Hartkern_details - Kopie
SKU: 4342
23,50
ab 5 Artikel
22,00
ab 10 Artikel
20,50
ab 25 Artikel

24,95

Op voorraad
Product beschrijving

TacShot Munitie Bullet Shot in een stevige, luchtdichte glazen koker met 10 schoten voor eindgebruikers.

Het merk TacShot Ammunition produceert hoogwaardige speciale munitie voor een breed scala aan toepassingen. Het assortiment omvat oefenmunitie, zelfverdedigings- en thuisverdedigingsprojectielen en effectmunitie voor film en televisie. Gebruikers van TacShot Ammunition-munitie zijn te vinden in de particuliere sector, maar ook bij politie, leger en beveiligingsbedrijven, maar ook in de bioscoop- en tv-filmindustrie.

Dankzij hun speciale ontwerp vliegen de TacShot Bullet Shot-projectielen bijzonder snel en precies. De bullet is speciaal ontwikkeld voor zeer effectief gebruik op korte afstand (tot ca. 35m). De speciale kogelvorm zorgt voor een zeer stabiele baan en een extreem goed slagpatroon. Door het relatief lage eigen gewicht van de projectielen accelereren ze extreem snel en bereiken ze hoge snelheden. Omdat het een polymeerkogel met een volledig metalen omhulsel is, wordt de energie van de kogel rechtstreeks op het doelwit overgedragen voor een maximaal effect. Ideaal voor het trainen van precieze schoten en voor zelfverdediging in geval van nood.

TacShot-munitie kan worden gebruikt met elke in de handel verkrijgbare First Strike Ready-paintballmarker en andere Cal. 68 (17,3 mm) kan worden afgevuurd. - Met andere woorden, de marker moet een speciale magazijngeleider en -ontwerp hebben waarmee deze speciale munitie kan worden afgevuurd in het "pistoolbal" -ontwerp.

Productdetails van de TacShot Ammunition Bullet Shots:

- Zeer nauwkeurig projectiel met hoge snelheid

- Ideaal voor training en zelfverdediging

- Vaste polymeerkogel

- Cal. 68 / 17,3 mm

- Hoogwaardige verpakking in een glazen koker van 10

- Leveringshoeveelheid 10 stuks

- Kan voor altijd worden bewaard en bijna onbeperkt worden hergebruikt

- Vereist First Strike enabled marker om te gebruiken!

Gevaar! - TacShot Ammunition munitie is geen speelgoed en mag nooit lichtvaardig worden gebruikt. Neem bij het gebruik de in uw land geldende wettelijke voorschriften en de veiligheidsvoorschriften in acht.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen