Carmatech SAR-12 Paintball Sniper Rifle (Gen. 4) CARBON UL-editie

Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_mit_Carbon_Shroud-jpg Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_mit_Carbon_Handguard.jpg Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_mit_Carbon_Shroud_details.jpg Carmatech_SAR12_Paintball_Scharfschuetzengewehr_mit_Carbon_Handguard_details.jpg Carmatech_SAR12_Shroud_Carbon.jpg Carmatech_SAR12_Details_Paintball_Scharfschuetzengewehr_Details1 Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022_seite Carmatech_SAR12_Griffstueck_Update_2022 Carmatech_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss Carmatech_SAR-12_SAR-X_Magazin_smoke_21_schuss_gefuellt Carmatech_SAR12_Sniper_Rifle_Rucksack
SKU: 8120

2.099,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Deze hoogwaardige versie van het Carmtech SAR-12 sluipschuttersgeweer wordt geleverd met een gesloten, 33 cm lange en ultralichte voormantel / handguard van koolstofvezelmateriaal, een geluiddemper voor Nemesis-lopen en veel accessoires en verschilt aanzienlijk van de BASIC versie qua functies! Tot de leveringsomvang behoort naast de SAR12 en de genoemde opzetstukken ook de gewilde Supremacy Scope. Dit alleen al is de extra kosten waard.

De 4e generatie kenmerkt zich door enkele ingrijpende veranderingen. Elke 4e generatie SAR-12 heeft de nieuwe, aanzienlijk steilere rubberen grip. Dit nieuwe handvat is bedoeld om een betere hantering van de marker te garanderen en is zowel liggend als staand even comfortabel.

Bovendien zijn de Gen. 4 SAR-12-geweren standaard voorzien van de nieuwe 21-schots BlackJack TrueFeed-magazijnen. Dit betekent dat je nu in totaal 21 schoten achter elkaar kunt afvuren. - De oude magazijnen hadden slechts 2x 6 patronen in de kamers.

De nieuwe SAR-12 is ook visueel een beetje veranderd. De karakteristieke frontmantel wordt niet meer meegeleverd. Hiervoor is de marker standaard voorzien van de AR-15 Handguard Adapter. Dit werd waarschijnlijk gedaan op verzoek van Amerikaanse spelers, aangezien velen hun SAR-12 wilden aanpassen met originele AR-15 Shrouds en andere upgrade-onderdelen. Omdat deze componenten hier in het land helaas wat moeilijker verkrijgbaar zijn, zullen Europese klanten qua uiterlijk in hun trukendoos moeten graven.

De Carmatech SAR-12 Gen. 4 (nieuwste model) is een paintball-sluipschuttersgeweer dat speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van scenario-paintballspelers die het enerzijds erg realistisch vinden en anderzijds graag schieten op lange afstanden met first strike paintballs.

De SAR-12 biedt momenteel waarschijnlijk de beste basis die beschikbaar is voor sluipschutters in de paintballsport. Het principe van de enkele laderbout wordt handmatig herladen, net als bij een echt sluipschuttersgeweer. Hiervoor moet de bout met de hand via de spanhendel aan de zijkant van de markering teruggeleid worden en vervolgens weer naar voren geleid totdat deze hoorbaar vastklikt. Alleen dan is de marker klaar om te vuren.

Dankzij dit grendelontwerp is de grendelkamer vóór het schot volledig gesloten en hoeft de grendel niet richting de bal te bewegen om te schieten. Het wordt daarom ook wel een schot vanuit een stilstaande projectielpositie genoemd. Dit maakt de SAR-12 uiterst nauwkeurig. Spelers op het veld melden schoten/treffers op afstanden van meer dan 100 meter!

Bovendien werkt de SAR-12 met een werkdruk van slechts 550 PSI, waardoor hij nog lakvriendelijker en ook aanzienlijk stiller is. Wie in het buitenland speelt met een schietsnelheid van 300 FPS en schiet op doelen op meer dan 50 meter afstand, kan doorgaans geheel onopgemerkt blijven omdat de tegenstander vanaf deze afstand het schot van een SAR-12 niet eens meer kan horen.

De Generation 4-markers van de Carmatech SAR-12-modelserie worden standaard meegeleverd met de nieuwe BlackJack-magazijnen. Deze bevatten nu maar liefst 21 schoten die zonder onderbrekingen achter elkaar kunnen worden afgevuurd. De vorige modellen (tot Gen. 3-modelseries) hadden 12-schots magazijnen met 2 afzonderlijke kamers. Na 6 schoten moest de schutter het magazijn verwijderen en draaien om verder te schieten. Dit betekent dat de nieuwe BlackJack magazijnen 75% meer capaciteit bieden en in één keer afgevuurd kunnen worden. Dit betekent dat de Carmatech SAR-12 momenteel de krachtigste magazijnen heeft van alle MagFed paintballmarkers.

Vanaf nu (vanaf 09/2022) wordt de Carmatech SAR-12 geleverd in de originele Carmatech Sniper rugzak. (zie accessoiresfoto's). De rugzak biedt gedemonteerde ruimte voor de marker en voldoende accessoires.

Leveringsomvang van de SAR-12 SUPREME:

- SAR-12 paintball-sluipschuttermarkering (Gen. IV, nieuwste model)

- 33cm carbon shroud inclusief mouwen voor loopgeleiding (ultralicht)

- Geluiddemper voor Hammerhead / Lapco / Nemesis lopen

- Bolt-Action-systeem (herhalingsfunctie van grendels)

- 1x Carmatech Supremacy Scope speciaal vizier

- 2x Carmatech SAR-12 BlackJack-magazijn (elk capaciteit voor 21 ronden)

- 1x Carmatech SAR-12 tweepoot

- Getrokken 18" Carmatech NEMESIS loop met Muzzlebrake (op maat gemaakt)

- Ultralichte ABS-behuizing

- 0,2 liter HP-systeem met LP Reg (200 bar, 550 PSI uit)

- Carmatech rugzak voor transport (levering zal vanaf 09/2022 weer in een rugzak plaatsvinden. GEEN hardcase!)

- Cockerloopdraad

- Nieuwe handgreep vanaf 09/2022 (zie detailfoto's)

Productvideo voor Carmatech SAR-12 Paintball Sniper Rifle (Gen. 4) CARBON UL-editie

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen