Koop paintballmaskers voor Woodland en Scenario bij Paintball Sports

Op tactisch gebied worden speciale eisen gesteld aan de beschermingsmiddelen. Het gaat hierbij niet in de eerste plaats om licht materiaal en een stoere uitstraling, maar om veerkracht in het veld, een passende uitstraling in de vorm van donkere kleuren of camouflagepatronen en optimale bescherming van het hoofd.

Als u op zoek bent naar camouflagemaskers, vindt u deze meestal van fabrikanten zoals Dye , JT of Valken . Ze bieden een grote keuze aan verschillende Woodland-maskers in verschillende camouflagekleuren en alle prijsklassen.

Ik wil een Woodland-masker kopen. - Waar moet ik op letten?

Naast de gebruikelijke criteria zoals maatnauwkeurigheid, thermisch glas, prijs en verwerking, moet u ervoor zorgen dat u een zo neutraal mogelijk patroon gebruikt dat op verschillende manieren kan worden gebruikt, vooral als het gaat om paintball maskers met een camouflagepatroon. Veel speelvelden zijn heel verschillend, een masker dat optimaal gecamoufleerd is in het bos kan op tegenstanders 50 meter verder in het gebouw voor een grijze muur het effect hebben van een rood doek en maakt je een makkelijk doelwit. Daarom raden wij als ervaren Woodland masks online shop aan om een masker te kopen dat op meerdere terreinen een goed camouflage-effect heeft.

Als u vragen heeft over de camouflage-eigenschappen van maskers en kleding, helpen onze medewerkers u graag voordat u ze koopt, neem dan contact met ons op .