ProShar BASE Paintball Masker (enkele lens) - TAN

SKU: 3958

34,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het ProShar Base paintball masker biedt maximale bescherming en een hoog draagcomfort. Het is zowel geschikt voor gebruik op verhuurplaatsen als voor nieuwkomers die op zoek zijn naar een degelijk maskermodel in het lagere prijssegment. Het masker kan geleidelijk worden opgewaardeerd voor later gebruik.

Het merk BASE is oorspronkelijk ontwikkeld door Virtue en biedt hoogwaardige uitrusting voor paintballvelden. De BASE-maskerserie is zowel verkrijgbaar als standaard enkele lens (enkel maskerglas) als als hoogwaardig thermisch masker (dubbel maskerglas voor minder beslaan).

Het bijzondere aan de BASE-producten is hun duurzaamheid en de hoge beschikbaarheid van eenvoudige maar doordachte accessoires en wisselstukken.

Als veldoperator koop je het BASE-masker meestal maar één keer en kun je het vervolgens honderden keren uitgeven voor verhuur. Het maskerschuim is ingebed in een plug-in systeem en kan binnen enkele seconden worden verwijderd. U kunt bijvoorbeeld elke klant een eigen (bijna) vers masker aanbieden voor een fractie van de kosten van een compleet masker. Het frame kan na de wedstrijd gemakkelijk worden gedesinfecteerd en opnieuw worden gebruikt.

Maskerriemen (verkrijgbaar voor volwassenen en kinderen!), maskerbrillen in verschillende uitvoeringen en full-cover helmversies maken ook deel uit van het uitgebreide assortiment accessoires voor het BASE-masker. Stel uw eigen persoonlijke uitrusting samen uit slechts één masker en pas deze individueel aan de eisen van uw speelveld aan.

Dit model is de ENKELE LENS-versie met een eenvoudig maskerglas. Dit is de goedkopere van de BASE-maskermodellen. Het is eigenlijk ontwikkeld voor gebruik in de verhuur op paintballvelden, maar is ook geschikt voor prijsbewuste nieuwkomers. - We raden nog steeds de thermische versie aan!

Productvideo voor ProShar BASE Paintball Masker (enkele lens) - TAN

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen