Paintballmijnen bieden je tactische voordelen in het paintballspel

Als tactische variant voor scenario-paintballspelers en magfed-gamers zijn er verschillende soorten paintballmijnen. Afhankelijk van het model spuiten ze verf, schieten ze paintballballen of creëren ze een rookwolk om de tegenstander te markeren en een treffer te simuleren

Als u uw uitrusting met zo'n paintball-landmijn wilt uitbreiden, is Paintball Sports de perfecte partner, onze grote paintball-mijnwinkel biedt de volledige selectie van alle huidige modellen en ook veel accessoires zoals navulverpakkingen voor paintball-mijnen, de juiste tassen , enz.

Paintball Claymore Mine - Het meest populaire model ter wereld

Waarschijnlijk de meest voorkomende versie van de paintballmijn is de zogenaamde Claymore . Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en uitvoeringen. Het bijzondere aan de Claymore paintballmijn is de eenvoudige bediening en de geweldige, effectieve werking. Claymore-mijnen bestrijken een groot gebied, daarom hebben sommige modellen uit ons assortiment een bereik tot wel 35 vierkante meter. Claymore-mijnen kunnen daarom bijna overal worden gebruikt. Of het nu gaat om het opzetten van een hinderlaag, op open plekken, op paden of in gebouwen om deuren en gangen te beveiligen.

Niet zonder mijn Claymore! - De beste vriend van de sluipschutter...

Claymore-mijnen zijn vooral populair bij sluipschutters. Veel paintball-sluipschutters hebben over het algemeen 1-2 van deze mijnen bij zich. Deze praktijk heeft zichzelf bewezen in de paintballmijntest, aangezien de sluipschutters meestal langer op de loer liggen en wachten op doelen. De mijnen helpen om hun ruggen te bewaken en trappen en belangrijke kruispunten in het achterliggende terrein te beveiligen. Zo weet de speler zeker dat niemand hem van achteren zal verrassen.

Wat is de beste manier om paintballmijnen te vullen?

Er zijn veel tips en trucs voor het vullen van paintballmijnen op internet en forums. De meeste mensen adviseren om oude paintballs te pletten of op te lossen in water om verf voor je mijn te krijgen. Wij raden het echter af. Aan de ene kant is het altijd een enorme puinhoop, je brengt storende deeltjes zoals vuil en schelpresten de mijn in en het duurt een eeuwigheid. Het alternatief is Venom Paint Mix , een poeder dat je simpelweg met water vermengt tot een helder, giftig groen verfmengsel. 1 liter kost maar een paar euro en is in een paar seconden gemaakt.

Advies voor het kopen van een paintballmijn

Als u paintballmijnen wilt kopen maar twijfelt over het kiezen van het juiste model, kunt u natuurlijk vertrouwen op onze ervaring en klantenservice . Wij adviseren niet alleen al jaren particuliere klanten over de selectie en afhandeling van paintballmijnen, maar hebben ook diverse partners in de politie- en veiligheidssector die onze producten in de praktijk met succes toepassen.