X-Power M18 Claymore-simulatiemijn (infrarood / struikeldraad)

Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_front Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_befuellen Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_Funkausloeser_offen Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_details Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_befuellen Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_front Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_mit_Infrarot_Sensor_details Airsoft_Softair_Claymore_Remote_Mine_Funkausloeser_offen
SKU: PSH-8348
165,00
ab 3 Artikel
160,00
ab 5 Artikel

169,95

Op voorraad
Product beschrijving

X-Power M18 Claymore mijn voor gebruik in airsoft games, paintball, of in training voor politie, leger of veiligheidsdiensten.

Dit model is momenteel de meest geavanceerde Claymore-trainingsmijn ter wereld. Hij is naar keuze gevuld met Airsoft BB's, paintballs of poeder. Het kan op 2 verschillende manieren worden geactiveerd. Ofwel door bewegingsdetector (wanneer een persoon binnen de activeringsstraal voor de mijn beweegt) of door struikeladvies (wanneer iemand zich in het struikelgevaar begeeft).

Dit betekent dat deze claymore-mijn heel individueel kan worden gebruikt en dat bijna elk scenario kan worden nagebootst en doorgespeeld.

BEWEGINGSDETECTOR Triggering - De mijn heeft een bewegingssensor. Dit activeert de mijn zodra een bewegend doelwit voor de mijn verschijnt.

TRIP WIRE release - De mijn kan ook handmatig worden geactiveerd met een struikeldraad. Een touwtje/draad wordt eenvoudig aan de trekker van de mijn bevestigd en in het doelgebied uitgerekt (over een pad of in een deurkozijn). Als iemand tegen het koord aanloopt of eraan trekt, wordt de mijn geactiveerd.

Leveringsomvang van de X-Power Claymore Mine:

1x X-Power M18 Claymore lood

1x accu met opladerKan qua uiterlijk enigszins variëren, afhankelijk van de leverancier.

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen