Trapper Kit / Trapper Set voor Paintball & Airsoft Grenades (6 stuks)

Paintball_Airsoft_Trapper_Kit_Fallensteller_Set Paintball_Airsoft_Trapper_Kit_Fallensteller_Set_Beispiel Paintball_Airsoft_Trapper_Kit_Fallensteller_Set_details
SKU: 6700
18,50
ab 3 Artikel
17,00
ab 6 Artikel

19,95

Op voorraad
Product beschrijving

Met de trapper kit / trapper set kun je normale paintball- en airsoft-granaten van Taginn gebruiken om in een mum van tijd effectieve terreinvallen te bouwen om de paden van het vijandelijke team te ontmijnen, ingangen te beveiligen of je rug vrij te houden in de positie.

De trapper kit / trapper set bevat alle onderdelen die je nodig hebt om tot 6 vallen op te zetten.

Bouw zelf paintball & airsoft boobytraps

De bereiding is heel eenvoudig. Bevestig de Taginn granaat naar keuze aan een van de staven uit de Trapper Kit met de meegeleverde kabelbinder en bevestig het meegeleverde koord aan de ring van de Taginn granaat. Als je wilt, kun je het andere uiteinde van het koord aan een tweede stang uit de set bevestigen. De voorbereidingen zijn nu afgerond.

Op het speelveld zoek je eerst een geschikte plek in het terrein waar je je val wilt plaatsen. Paden, nauwe doorgangen, doorgangen en dergelijke zijn hier aan te raden. De val dient zo geplaatst te worden dat de tegenstander dwars door het trekkerkoord moet rennen.

Gebruik eerst de stok om de granaat stevig in de grond te steken op de gewenste plek. Span vervolgens het koord (maximaal 5 meter lang) in het gebied dat de tegenstander waarschijnlijk zal passeren. Het uiteinde van het koord kan ofwel worden aangesloten op een andere paal uit de Trapper Kit, die ook in de grond wordt gestoken, ofwel worden bevestigd aan bomen, takken, deurkozijnen en dergelijke.

Trek in de laatste stap de veiligheidsspeld van de granaat tot enkele millimeters uit de granaat, zodat een lichte ruk aan het koord voldoende is om de pin definitief los te maken. Wees hier heel voorzichtig mee (!), want de Taginn-granaat ontploft direct na het verwijderen van de pin en explodeert enkele seconden later. Als de granaat eenmaal is geactiveerd, kan deze niet meer ongedaan worden gemaakt!

Om je val nog effectiever te maken, kun je de granaat camoufleren met mos, gebladerte of bladeren. Dan wordt het zeker een nare verrassing voor de tegenstander.

Dit is wat de trapper kit / trapper set voor Taginn granaten kan doen:

- Eenvoudige constructie en snelle installatie van vallen in het veld

- Bouw je eigen valstrikken (met granaten) en signaalvallen (met rookbommen)

- Herbruikbaar materiaal

- Functie en installatie zie foto's en video's

Leveringsomvang van de trapper kit / trapper set:

6x rubberen metalen staaf (olijfgroen), herbruikbaar

6x kabelbinders (olijfgroen) voor het bevestigen van de granaten

6x nylonkoord als struikeldraad (elk stuk 5m lang)

Afbeelding vergelijkbaar, kan iets afwijken.

De trapper kit / trapper set is compatibel met alle Taginn paintball en airsoft granaten, evenals met de Taginn M18 rookgranaten.

LET OP - Neem bij het hanteren van pyrotechniek altijd alle veiligheidsinstructies in acht bij het opstellen van de struikelblokken. Ook tijdens de montage moeten altijd de nodige beschermingsmiddelen worden gedragen.

Productvideo voor Trapper Kit / Trapper Set voor Paintball & Airsoft Grenades (6 stuks)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen