Het bijzondere aan paintballs van Artlife

De fabrikant Artlife kan worden omschreven als een van de exoten in de gelederen van fabrikanten van professionele paintballs. Hoe kan dat? Allereerst is het bedrijf niet gevestigd in de VS of Canada, maar in Rusland. Artlife bewijst daarmee dat de Oost-Europese en Aziatische paintballscene ook deel uitmaakt van de internationale ontwikkeling. Daarnaast kenmerken de paintballs van Artlife zich door iets heel bijzonders qua structuur. Artlife is momenteel de enige fabrikant ter wereld die haar paintballs voorziet van een drielaagse structuur. Dit betekent dat de paintballs bijzonder lang meegaan in vergelijking met andere fabrikanten. De drielaagse structuur geldt voor alle varianten, die qua eigenschappen natuurlijk weer uiteenlopen.

Paintballen voor beginners van Artlife

Bent u op zoek naar een geschikte paintball voor regelmatige training? Dan zijn de schuttersopleidingen precies wat je zoekt. De Fighter Premiums zijn iets duurder, maar behoren daarom ook tot de hogere klasse veld- en trainingspaintballs. Zijn het paintballwedstrijden met veel obstakels die tot je favorieten behoren? Dan is Artlife's Commander Tacticals een aanrader. De vulling is zo ontworpen dat deze ook uitstekend door kreupelhout snijdt. Ook de vulling is duidelijk zichtbaar.

De beste Artlife paintballs voor gevorderden en professionals

Bovenaan het productportfolio van Artlife staan de Sports Mentor Premiums en de Berserker High End Tournaments . De eerste hebben een middelharde schaal in combinatie met een opvallend felle kleurvulling. Als je de Berseker High End Tournaments kiest, betreed je praktisch de "Champions League" van paintballkwaliteit: de schaal is solide, een breuk in de loop is bijna onmogelijk. De vrij stevige, gele vulling is ook bij onhandelbare weersomstandigheden duidelijk zichtbaar en maakt een paintballgevecht mogelijk dat alle deelnemers de beste basisvoorwaarden garandeert.