Gel Blaster SURGE – Het nieuwe junioraanbod voor paintballvelden

Met Gel Blaster SURGE komt een gloednieuwe, coole opkomende trend uit de VS momenteel op ons over. Veel speelvelden in het thuisland van de paintballsport zijn al op de nieuwe gelblaster-bandwagon gesprongen en vieren bezoekers- en verkooprecords op hun speelvelden. Met Gel Blaster ontsluit je een compleet nieuw klantenbestand voor je paintballveld. De als speelgoed geclassificeerde Gel Blaster markers mogen in Duitsland vrij en zonder leeftijdsbeperkingen worden verkocht. Hetzelfde geldt voor verhuur en gebruik op het veld.

Jeugdwerk op het Gel Blaster veld

Met Gel Blaster haal je een hele nieuwe, jonge generatie spelers naar je systeem. Niet alleen dat, maar hele familie-uitjes, kinderverjaardagsfeestjes of schoolreisjes passen nu ineens in het concept van je speelveld. Je kunt het beste je eigen kleine gelblaster-speelveld creëren. De kosten en benodigde ruimte zijn beheersbaar. Bovendien bestaan Gel Blaster-kogels voor 99% uit zuiver water. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en laten geen vuil achter. De dagelijkse eindschoonmaak van je speelveld is niet meer nodig bij het gebruik van gelblasters. Uiteindelijk is Gel Blaster ook een prima start voor jongeren. Wie weet spelen de paintballklanten van morgen vandaag al op jouw Gel Blaster veld.

De nieuwe Gel Blaster SURGE van Valken is de perfecte oplossing voor velden

Als u nieuw bent op het gebied van Gel Blasters, zult u zich natuurlijk afvragen welk model het juiste is. Ook wij stonden in het begin voor precies deze uitdaging. Uiteindelijk werd dit werk gedaan door een van de meest gerenommeerde paintballmerken ter wereld – VALKEN. Het Amerikaanse bedrijf herkende als een van de eersten de trend van de gelblaster en heeft al een eigen model op de markt dat al in het veld wordt gebruikt en zich heeft bewezen. Tientallen paintball- en airsoftvelden in heel de VS maken al gebruik van de Valken Gel Blaster SURGE en breiden zo hun assortiment uit.

als groothandel voor Valken paintball producten bieden wij ook de Gel Blaster SURGE aan. Voor buitendienstmedewerkers en wederverkopers bieden we interessante kortingen en verkoopmarges in B2B. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.