GelBlaster GLOW IN THE DARK Tracer Soft Gel Ballen (5000 stuks)

Gel_Blaster_Glow_in_the_Dark_Kugeln-2 Gelblaster_Glow_in_The_Dark_Kugeln_Munition_Details
SKU: 6950
9,50
ab 3 Artikel
9,00
ab 6 Artikel
8,50
ab 12 Artikel

9,95

Op voorraad
Product beschrijving

GelBlaster GLOW IN THE DARK Tracer Soft Gel Ballen (5000 stuks)

Breng de gele blaster-ervaring naar een geheel nieuw niveau met GLOW IN THE DARK blaster-munitie! De Glow in the Dark-munitie kan worden opgeladen bij daglicht of binnenverlichting of voor het beste resultaat in combinatie met Tracer Units en UV-lampen voor maximale tracer-effecten! Net als andere blaster-munitie, laat je de kogels voor gebruik minimaal 2-3 uur in water weken en gooi je het overtollige water weg. De milieuvriendelijke hydrogel breekt af en verdampt na gebruik zonder vlekken en is niet giftig! 5000 stuks per verpakking.

GelBlaster-ballen worden geleverd als zogenaamde korrels. Dit zijn kleine balletjes van ongeveer 1 mm. Deze zijn niet alleen erg licht, maar ook ruimtebesparend. Als je de balletjes wilt gebruiken, moet je ze voor gebruik 2-3 uur in water leggen. De balletjes absorberen het water en bereiken dan hun werkelijke grootte van ongeveer 8 mm. Daarna zijn ze klaar om afgevuurd te worden met de Valken GelBlaster SURGE en andere GelBlaster modellen.

De ballen zijn zacht en zelfsmerend door hun gelachtige consistentie. Ze glijden optimaal door de GelBlaster en kunnen zonder problemen afgevuurd worden.

Bij het raken van een hard doelwit barsten de GelBlaster-kogels in kleine stukjes. Deze drogen daarna langzaam uit. Aangezien de kogel, zoals reeds vermeld, voor ongeveer 99% uit zuiver water bestaat, laten de GelBlaster-kogels geen residu achter op kleding, uitrusting of het milieu. Hierdoor kan GelBlaster thuis ook probleemloos in de voortuin gespeeld worden.

Geleverd in een in krimpfolie verpakte zak met 5000 gelballen. - Kies kleur.

Zo maak je de GelBlaster bullets klaar voor gebruik:

1. Neem een emmer (5-10L volume is hier voldoende)

2. Vul de emmer voor ongeveer de helft met water

3. Vul de GelBlaster-ballen in de emmer (wij raden ca. 1/3 zakinhoud aan)

4. Laat de balletjes 2-3 uur in het water weken (maak je geen zorgen, er gebeurt niets als je ze er wat langer in laat liggen)

5. Giet na 2-3 uur het overtollige water af. De afgewerkte gelballen blijven over

6. Vul de gelballen in de trechter van uw GelBlaster

7. Daar gaan we... Veel plezier. 🙂

Productvideo voor GelBlaster GLOW IN THE DARK Tracer Soft Gel Ballen (5000 stuks)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen