Pyrotechniek voor paintball- en airsoftsporten

Bij ons krijg je een grote keuze aan verschillende pyrotechnische effecten voor gebruik bij paintball en airsoft. Onze vuurwerkartikelen zijn niet alleen ideaal voor het sportieve en speelse aspect, maar worden ook veel gebruikt door leger en veiligheidsdiensten voor trainingssimulaties.

Dus als je graag in het scenariogebied werkt en waarde hecht aan authenticiteit in je games, dan zal onze pyrotechniek voor het nodige effect zorgen. Rookgranaten/bommen worden vooral in grote games gebruikt en maken voor veel teams deel uit van de strategie.

Vooral de volgende modellen zijn populair:Uiteraard hechten wij bij alle producten die wij verkopen veel waarde aan veiligheid, daarom ontvangt u van ons alleen CE- en BAM- gekeurde artikelen met Duitse keuring. Gegarandeerd veilig en altijd vers uit de vakhandel.

Waar moet ik op letten bij het kopen van vuurwerk en vuurwerk?

Het belangrijkste punt bij het omgaan met pyrotechniek, of het nu gaat om paintballsporten, in airsoft of voor trainingsdoeleinden, is veiligheid. Let bij aankoop altijd op het CE keurmerk en in Duitsland vooral op het BAM keurmerk van de aangeboden artikelen. Alleen dan is het gebruik van de producten toegestaan en veilig voor de gebruiker. Alle producten die wij aanbieden hebben de CE-certificering voor de gehele Europese markt, evenals het BAM-certificaat van het Duitse Federale Bureau voor Materiaalonderzoek. Dit garandeert u altijd de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid bij de aankoop van onze producten.

Als je vragen hebt over onze paintball rookbommen en granaten , neem dan contact met ons op:Of gebruik gewoon ons contactformulier voor uw aanvraag.

Wij verheugen ons op uw contactpersoon!