Smart Parts paintballmarkers

Hoogwaardige paintball markers voor een betaalbare prijs

Smart Parts produceert al meer dan twintig jaar paintballproducten en is niet alleen het paintballmerk in de VS geworden. Smart Parts mag zich met recht een paintballveteraan noemen. Met name door de ontwikkeling van diverse high-end markers wist de ondernemer snel de aandacht te trekken.

GOG-geschiedenis – de Smart Parts paintball-markers

GOG Paintball creëert unieke producten die een verhaal vertellen. Een verhaal over plezier, trofeeën schieten en overwinning vieren. Het GOG-label is een merkbelofte die doet wat het belooft.
Smart Parts werkt volgens het principe van het creëren van de beste paintball markeringen en uitrusting waarmee spelers een hoog spelniveau kunnen bereiken. Door de GoG-producten te gebruiken, zou de vaardigheid van de speler de enige variabele moeten zijn die hun overwinning en nederlaag bepaalt. Met andere woorden, Smart Part Paintball produceert markeringen en apparatuur waarmee de paintballer zich ongestoord op het spel kan concentreren.
U wilt een Gog Smart Parts paintballmarker kopen en heeft nog vragen over de uitrusting van het paintballgeweer en de bijbehorende uitrusting, dan staat ons personeel altijd voor u klaar. Omdat onze medewerkers in hun vrije tijd allemaal actief Gocha spelen, kennen ze de zwakke en sterke punten van de individuele paintball-markers heel goed. Onze medewerkers nemen altijd graag de tijd om u uitgebreid te adviseren.