First Strike Paintball-marker

First Strike markers behoren tot de meest realistische paintball markers die je momenteel kunt kopen. Het First Strike T15 aanvalsgeweer, dat is gebaseerd op het populaire AR-15 aanvalsgeweer, is vooral populair bij spelers. Direct erachter zit de First Strike FSC en de legendarische First Strike Paintballs, die zorgen voor nog meer precisie op het veld. Bij ons krijg je alle First Strike paintball markers in elke beschikbare kleur en alle modelvarianten. Daarnaast bezorgen wij First Strike markers in de regel gratis bij u thuis, overal in Duitsland.

Dit zijn de huidige First Strike paintball marker modellen

De eerste slag T15

De T15 is een replica van de AR-15. De AR-15 is al jaren het populairste aanvalsgeweer op de Amerikaanse markt. Het bijzondere aan de First Strike T15 is dat vrijwel alle originele AR-15 componenten ook één op één op de First Strike T15 te installeren zijn. Of het nu gaat om een AR-15-handbescherming of een AR-15-frontmantel, alle componenten passen rechtstreeks op de T15.

First Strike FSC-pistool

De FSC is momenteel het kleinste en meest compacte paintballpistool op de markt. Het heeft een magazijncapaciteit van 6 ronden en is direct klaar voor gebruik. Met andere woorden, ze kan de in-house precisiemunitie afschieten, de zogenaamde First Strike paintballs .

Het First Strike SCOUT paintball-sluipschuttersgeweer

Een paar jaar geleden kwam er een ander model uit met de Scout, die specifiek gericht is op de sluipschutters onder de paintballers. De Scout is een enkelschots sluipschuttersgeweer. Hierdoor kunnen zeer nauwkeurige enkele schoten op grote afstanden worden afgevuurd. Natuurlijk kan de First Strike SCOUT ook First Strike paintballs schieten.

Dit zijn de andere producten...

Natuurlijk biedt de fabrikant First Strike Paintball ook andere producten aan. Onder andere de bekende Hero 2 HP systemen of de First Strike Hero 2 HP Regulator. Deze vind je ook in onze shop in de andere First Strike productcategorieën.