First Strike T15 CQB Paintball Marker (zwart)

Tiberius_Arms_First_Strike_T15_CQB_Paintball_Markierer_schwarz Tiberius T15 Stempel
SKU: 3300

949,95

Momenteel niet op voorraad
De levertijd bedraagt minimaal 10-14 dagen, als het artikel verkrijgbaar is bij de leverancier.
Product beschrijving

Eerste slag T15 CQB

Met de T15 CQB-versie levert First Strike een andere variant van de T15 en biedt fans van korte opstellingen het perfecte platform. De CQB wordt geleverd met een gladde 6" loop, een korte 4" M-Lok handguard en een kortere 10ci in plaats van een 13ci HP fles. De mock-onderdrukker en de drijvende kolf maken de opstelling compleet en zorgen voor een tactische uitstraling.

De T15 heeft standaard al enorm veel handige en zeer praktische features die het hart van elke scenariospeler sneller doen kloppen. De marker is First Strike Ready, wordt geladen met munitie via een magazijn en heeft een interne luchttoevoer in de kolf.

Standaard wordt de T15 bediend met een magazijn dat maximaal 19 patronen First Strike-munitie of normale paintballs kan bevatten.

Indien gewenst kan de speler ook een hopperhoek toevoegen en de marker bedienen met een normale 200 hopper. Hiervoor kan de loop worden gedraaid, zoals bekend van de Tiberius Arms T9.1 modellen.

De handgreep van het originele AR15/M4-ontwerp maakt het mogelijk om alle accessoires van de originele AR15 te gebruiken. Vervang de Air Stock door een Mil Spec Buffer Tube om een standaard schoudersteun te gebruiken. Handgrepen en handkappen kunnen naar eigen voorkeur en behoefte worden uitgewisseld.

Leveringsomvang:- Gladde gladde loop van Lapco in 6" en .685 boring

- FS Mock-onderdrukker

- Kort 10ci 3000psi luchtsysteem (200bar) van First Strike

- FS 4" M-Lok handbescherming

- FS Drijvend Voorraad

- Twee tijdschriften

- Vervangende O-ringen

- Hard hoesje

- Handleiding

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Absolut geiler Markierer! Sehr präzises Schießen und super Design. CQB tauglich und macht echt Laune. Nur zu empfehlen.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer