MP5 paintball machinepistool en andere modellen...

Als je van een hoge vuurkracht en een compact ontwerp houdt, moet je een MP-5 paintballmachinegeweer of een vergelijkbaar model aanschaffen. Deze modellen zijn speciaal ontworpen voor het CQB-gebied , d.w.z. voor huisgevechten en krappe ruimtes en waar je een klein, handzaam wapen nodig hebt waarmee je zo goed mogelijk kunt schieten.

Welke paintball-machinepistolen zijn het populairst?

De meeste gamers geven hier de voorkeur aan kleine, compacte modellen. Op dit punt willen we u kennis laten maken met de drie best verkochte versies.

Het Tippmann TCR paintball machinepistool

De Tippmann TCR is de meest compacte momenteel verkrijgbare versie van de Paintball MP's. Het heeft een 12-schots magazijn, is standaard geschikt voor First Strike en is net iets groter dan een normaal paintballpistool.

De schoudersteun is meervoudig verstelbaar. De luchtaansluiting voor een slangensysteem bevindt zich aan het uiteinde van de behuizing en kan worden ingeklapt.

Bijzonder interessant is dat de Tippmann TCR ook een 12g Co2-capsule-snelwisselaar heeft. De capsule is voldoende voor ca. 3 magazijnladingen. Hierdoor kan het model dan volledig vrij worden gehanteerd, zonder extra slangen of andere vervelende hulpstukken.

Milsig M17 PMC - Het MP5-paintballmodel

Het momenteel meest compacte paintball-machinepistoolmodel heetMilsig M17 PMC en maakt gebruik van standaard pistoolmagazijnen zoals ook wel bekend is van de Tippmann TPX . De Milsig M17 PMC heeft een luchtvoorraad met een geïntegreerd 0,2 liter 200 bar HP systeem , zoals gebruikelijk is in het MagFed gebied . Eén vulling is voldoende voor maximaal 180 shots. Dit maakt de Milsig M17 erg interessant als MP5 paintball model.De eerste slag T15 PDW

De PDW-variant is de compacte versie van de populaire First Strike T15 of Tiberius Arms T15 . Het heeft een verstelbare MP5-schoudersteun en een ASA-aansluiting voorpaintball-afstandssystemen aan de achterkant van de behuizing. Dit model is visueel het meest realistisch als je op zoek bent naar een echt MP5 paintball machinepistool . Alle standaard T15-hulpstukken en magazijnen zijn compatibel met dit model.