First Strike FSC Paintball Pistol Limited Edition (zwart/zilver)

Volgens de Duitse Wapenwet niet toegestaan onder 18 jaar.
First_Strike_FSC_Paintball_Pistole_Limited_Edition_black_silber First_Strike_FSC_Paintball_Pistole_Limited_Edition_black_silber_1 First _Strike_FSC_Paintball_Pistole_2_Magazine First_Strike_FSC_Paintball_Pistle_Verpackung
SKU: 3305

449,95

Op voorraad
Product beschrijving

First Strike FSC Paintball-pistool Limited Edition

Het nieuwe First Strike FSC Compact Paintball Pistol is verreweg het kleinste en lichtste paintballpistool ter wereld. Het is gebaseerd op de technologie van het beproefde T8.1-pistool, dat ook wordt vervaardigd door Tiberius Arms. Het verschil is dat het nieuwe model zo'n 40% compacter is en bijna net zo groot als een echt pistool. Ideaal voor realistisch trainen en voor iedereen die het graag zo klein en compact mogelijk heeft.

De leveringsomvang omvat 2 magazijnen met elk 6 patronen munitie. Het magazijn bevat ook het drijfgas. Dit is waar een van de grootste veranderingen in het spel komt, namelijk het nieuwe formaat van de Co2-capsule. First Strike is overgestapt van 12g naar 8g Co2 capsules. Dit moet je als speler weten, want je kunt het pistool niet gebruiken. Natuurlijk vind je nu ook 8g Co2 capsules in ons assortiment.

Als je wilt, kun je het FSC-pistool ook gebruiken met de grotere T8.1-magazijnen met een magazijncapaciteit van 8 schoten. Deze gebruiken dan weer de standaard 12g capsules. Heb je dus nog oude T8.1 magazijnen liggen, dan kun je die zonder problemen blijven gebruiken.

Natuurlijk kan het First Strike FSC-pistool ook normale Cal gebruiken. Schiet 68 paintballs en schiet als eerste kogels.

Productdetails van het First Strike FSC-pistool:

- Ongeveer 40% kleiner en compacter dan de T8.1

- bewezen T8.1-technologie

- Inclusief 2x 6 schots magazijn

- Compatibel met T8.1-magazijnen

- Bediening via 8g Co2 capsules (speciaal formaat!)

- Korte voorrail voor montage van accessoires

- Fijngeslepen, gladde loop

- Antislipgreep met oppervlaktestructuur

- In staat tot eerste aanval

- Cal. 68

Accessoires:

8G Co2 capsules - Bestel hier.Productvideo voor First Strike FSC Paintball Pistol Limited Edition (zwart/zilver)

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 1 beoordeling
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-1 van 1 beoordeling
  1. Die schicke Limited Edition der Pistole ist ein echter Hingucker auf dem Paintballfeld. Die Handhabung ist super und die Treffgenauigkeit überzeugt.

    (0) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer