First Strike T15 Paintball Marker (zwart) - Gen. 5

First_Strike_T15_Paintball_Markierer_schwarz First_Strike_T15_Paintball_Markierer_schwarz_side Tiberius T15 Stempel First_Strike_T15_Paintball_Markierer_schwarz_side Tiberius T15 Stempel
SKU: PSH-6123

649,95

Op voorraad
Product beschrijving

First Strike T15 paintball marker in de laatste generatie 5 editie

De First Strike T15 is een bijna exacte replica van de AR15, ook wel bekend als het M4-aanvalsgeweer van het Amerikaanse leger. Deze marker is niet alleen ontwikkeld voor paintballsporten, maar wordt ook gebruikt door Amerikaanse eenheden voor militaire training. Er is momenteel geen ander model marker op de markt dat dichter bij het origineel komt.

De T15 heeft standaard enorm veel handige en zeer praktische features die het hart van elke scenariospeler sneller doen kloppen. De marker is First Strike Ready, wordt geladen met munitie via een magazijn en heeft een interne luchttoevoer in de kolf.

Standaard wordt de T15 bediend met een magazijn dat tot 19 patronen First Strike-munitie of normale paintballs kan bevatten.

Indien gewenst kan de speler ook een hopperhoek toevoegen en de marker bedienen met een normale 200 hopper. Hiervoor kan de loop worden gedraaid, zoals bekend van de Tiberius Arms T9.1 modellen.

De handgreep van het originele AR15/M4-ontwerp maakt het mogelijk om alle accessoires van de originele AR15 te gebruiken. Vervang de Air Stock door een Mil Spec Buffer Tube om een standaard schoudersteun te gebruiken. Handgrepen en handkappen kunnen naar eigen voorkeur en behoefte worden uitgewisseld.

Productdetails:

Gewicht van 2,8 kg (met HP stick en leeg magazijn)

Lengte die 80 cm is met standaard 14" loop en HP stick in definitieve positie met de bodem van de fles

De behuizing is gemaakt van hard geanodiseerd aluminium

Het handvat, de magazijnen en de schoudersteun zijn gemaakt van robuust kunststof

Veldstripsysteem voor snelle demontage van markeringen op het veld.

Vuurkeuzehendel met semi- en veilige modus in AR15-stijl.

Laadhendel waarmee de grendel wordt gespannen om de marker vuurklaar te maken

Stofkap die bedoeld is om de bout te beschermen tegen vuil.

Magazijncapaciteit 19 First Strike paintballs / 20 stuks Cal. 68 paintballen

Bijna onbeperkte modding-opties met een echte AR15/M4-grip, echte handguard en de mogelijkheid om de Air Stock te vervangen door een Mil Spec Buffer Tube om elke originele schoudersteun te kunnen gebruiken. Handgrepen en handkappen kunnen naar eigen voorkeur en behoefte worden uitgewisseld.

Gladde 14" standaard loop, met 0.688 boring.

Luchtvoorraad met een First Strike13ci HP cilinder en de gloednieuwe extreem korte First Strike ademautomaat. Hierdoor is er slechts ca. 2 cm ruimte tussen de ASA en de fles. De hele opstelling is korter en de schoudersteun kan meer individueel worden afgesteld. Daarnaast is de regelaar eenvoudig te draaien met een inbussleutel, zodat de vulnippel en de manometer nooit meer in de weg zitten.

De technologie van de T15 is een uiterst efficiënt terugslagsysteem. Volgens Tiberius Arms kunnen er 190 ballen worden afgevuurd uit een fles van 13 ci. De binnenkant kan volledig worden gedemonteerd en verwijderd zonder gereedschap.

Leveringsomvang:

- T15-markering

- Voor- en achtervizieren

- Aluminium M-Lok handguard (geleverd met een M-Lok handguard sinds augustus 2021!)

- HP-stick (zwevende kolf)

- First Strike 13ci HP fles en regelaar

- Twee V2-magazijnenLET OP: Geleverd zonder harde koffer, deze is als accessoire verkrijgbaar.

Productvideo voor First Strike T15 Paintball Marker (zwart) - Gen. 5

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

5,0
Gebaseerd op 2 beoordelingen
5 sterren
100
100%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
1-2 van 2 beoordelingen
  1. Der Markierer ist einfach der Hammer! Tolle Verarbeitung, super Präzision und absolut zuverlässig. Für Paintballer ein absolutes Must-have!

    (3) (0)
  2. Fantastische Paintball-Markierer. Die Gen. 5 bietet viele zusätzliche Funktionen gegenüber dem Vorgängermodell. Eine super Auswahl an Einstellungen und ein schneller Schuss machen den Markierer zu einer Top-Option auf dem Spielfeld.

    (1) (0)
Een beoordeling toevoegen

Annuleer