Delta Six rugzak geweerkoffer (85 cm)

Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_85cm Delta_Six_BackPack_Waffentasche_Multicam_front Delta_Six_BackPack_Waffentasche_Multicam Delta_Six_BackPack_Waffentasche_Multicam_Details Delta_Six_BackPack_Waffentasche_rucksackfunktion Delta_Six_BackPack_Waffentasche_Groessen Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_desert_tan Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_Multicam Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_oliv Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_schwarz Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_85cm_TGR2 Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_115cm_gurte Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_desert_tan Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_Multicam Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_oliv Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_95cm_schwarz Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_85cm_TGR2 Delta_Six_BackPack_Rifle_Case_Markierer_Waffen_Tasche_115cm_gurte
SKU: 6068

79,95

Farbe

Product beschrijving

De DELTA SIX BackPack Rifle Case combineert alle kenmerken van een moderne wapentransporttas met het comfort van een rugzak.

De tas is verkrijgbaar in 3 verschillende maten, geschikt voor alle gangbare wapenmodellen. Dit model is de kleinste uitvoering met een totale lengte van 85 centimeter.

Naast het grote, gewatteerde hoofdvak heeft elk model een extra, kleiner vak dat ook gewatteerd is. Daarnaast 2 opgestikte zakken aan de bovenzijde die vastgezet worden met klittenband.

Talrijke kleinere zakken met ritssluiting maken het pakket compleet.

De praktische rugzakfunctie met de comfortabele schouderbanden zorgen voor vrije handen en gemakkelijk transport naar het veld.

De Delta Six BackPack Rifle Cases zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig nylon en zijn extreem stabiel en duurzaam.

Productdetails van de Delta Six BackPack Rilfe Case tas 85cm:

- Stevig verwerkt nylonweefsel (duurzaam en waterafstotend)

- Groot compartiment voor het hoofdwapen

- Kleiner compartiment voor het secundaire wapen

- Talrijke extra vakken

- Rugzakfunctie voor gemakkelijk transport

- Verkrijgbaar in 4 kleurvarianten (maak uw keuze)

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen