Bij ons vind je het juiste paintballshirt!

Paintballshirts kopen is er één van, want voor de meeste gamers zal het ontwerp het belangrijkste zijn. Maar de paintballshirts van DYE, Valken, Proto, Empire, Invert of Spec-Ops zijn alleen uiterlijk vergelijkbaar, omdat er duidelijke verschillen zijn in termen van afwerking. Hier geldt, net als op veel andere gebieden, hoe duurder, hoe beter de verwerking. Het gebruikte materiaal heeft invloed op de kwaliteit van paintballshirts, b.v. B. de dikte of veerkracht.

Natuurlijk heeft het ventilatiesysteem van de paintballshirts ook invloed op de kwaliteit van de paintballkleding. Het vermogen om zweet te absorberen speelt ook een cruciale rol bij het kiezen van de juiste paintballtrui. Sommige jerseymodellen van de gebruikelijke fabrikanten Empire, Proto, Valken, DYE of Spec-Ops hebben al ingebouwde elleboogbeschermers. Dit hoeft echter niet altijd een voordeel te zijn, aangezien deze remblokken bij beschadiging niet vervangen kunnen worden.

Paintball jersey kopen – wat adviseren wij?

Let bij het kopen van een paintballshirt niet alleen op de juiste kwaliteit, maar neem dit type paintballkleding idealiter een maat groter zodat je de juiste bewegingsvrijheid hebt.
Maar bel ons gerust op + 49 [0] 511 459 599 9 of neem contact met ons op via e-mail als u advies nodig heeft – uw paintballwinkel