Paintball-kniebeschermers - een onmisbaar stuk uitrusting!Bijna geen enkel deel van het lichaam wordt zo hard gebruikt in de paintballsport als de knieën. De snelle bochten en korte sprints belasten zelfs de sterkste knie van elke speler. Daarnaast zijn er stoten en stoten van de dia's en sprongen tijdens het snel wisselen van dekking.

Om deze reden raden we altijd aan dat alle paintballspelers geschikte paintball-kniebeschermers dragen, ook wel paintball-kniebeschermers genoemd.

De kniebeschermers worden eenvoudig omgetrokken en met een elastische klittenbandsluiting beveiligd tegen onbedoeld wegglijden. Het dikke, maar toch zachte oppervlak van de kniebeschermers absorbeert de impactenergie uitstekend en ontlast zo de knieën van de speler.

Er zijn paintball kniebeschermers van bijna alle toonaangevende fabrikantenElk merk dat een reputatie heeft in de toernooisport biedt ook een passende kniebeschermer voor zijn assortiment. In de grote online shop van Paintball Sports vindt u een grote keuze aan actuele modellen in alle beschikbare kleuren en maten.

Als u niet zeker bent of een aanbeveling van ervaren spelers wilt, kunt u contact met ons opnemen. Wij hebben zelf enige ervaring met kniebeschermers en kunnen u bijvoorbeeld de Dye, Planet Eclipse of Empire modellen aanraden. Alle genoemde kniebeschermers hebben zich al jaren bewezen in de paintballsport en worden gewaardeerd en populair bij klanten.