PowAir Smart Slide Paintball afstandsbedieningssysteem (zwart)

PowAir_Smart_Slide_Paintball_Remote_System_einzeln PowAir_Smart_Slide_Paintball_Remote_System_details ASA_DETAIL ON_OFF_FLASCHE POWAIR_SMART_SLIDE_REMOTE_SYSTEM_FRONT POWAIR_SMART_SLIDE_REMOTE_SYSTEM_BACK PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit_details ASA_DETAIL ON_OFF_FLASCHE POWAIR_SMART_SLIDE_REMOTE_SYSTEM_FRONT POWAIR_SMART_SLIDE_REMOTE_SYSTEM_BACK PowAir_Smart_Slide_Paintball_Remote_System_details PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit PowAir_Spareparts_Kit_O-ring_kit_details
SKU: 2689

39,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het merk PowAir staat voor de hoogste kwaliteit en de beste materialen als het gaat om HP systemen en luchtdruk accessoires voor paintball en airsoft sporten.

Het Smart Slide Remote System heeft een spiraalslang die kan worden verlengd tot een totale lengte van maximaal 3 meter. Dit garandeert maximale bewegingsvrijheid in elke spelsituatie. Door de opgerolde vorm draait de slang altijd tot de kleinst mogelijke lengte zonder te bungelen.

Het Smart Slide Remote System heeft ook een flesaansluiting met aan/uit-functie, een ASA-aansluiting met snelkoppeling en een schuifontluchter voor het snel ontluchten van de koppeling op de ASA-adapter.

De Smart Slide controller is wat dunner dan het vergelijkingsmodel op het Comfort Slide model. Hier werd minder nadruk gelegd op ergonomie en bediening, maar de focus ligt duidelijk op compact ontwerp en functionaliteit.

Het Smart-Slide-systeem maakt onmiddellijke ontluchting van de koppeling en daaropvolgende ontkoppeling van de ASA van de externe slang mogelijk door simpelweg de Slide-Check-schuif terug te trekken. Hierdoor kan de marker afzonderlijk worden gehanteerd voor onderhoud terwijl de slang is losgekoppeld zonder drukverlies. Om door te gaan met spelen, sluit u gewoon de ASA-adapter weer aan (werkt als de snelkoppeling op een luchtstation) en duwt u de schuifregelaar weer naar voren. - De lucht stroomt terug in de marker.

Alle PowAir remote systemen gebruiken alleen zeer hoogwaardige en dikwandige slangen voor maximale luchtstroom en een lange levensduur van het product. Dit remote systeem is geschikt voor alle paintball markers en airsoft guns met een standaard ASA adapter of remote verbinding.

Elk PowAir Remote-systeem wordt ook geleverd met een grote set reserveonderdelen die alle slangsysteemafdichtingen bevat en voldoende is voor maximaal 3 volledige reparaties.

Productdetails van het PowAir Smart Slide Remote-systeem:- Flesaansluiting met aan/uit ventiel

- ASA aansluiting met snelkoppeling en Smart Slide Bleeder

- flexibele, rekbare slang (tot 300cm lengte!)

- Hoogwaardig materiaal

- Optimale luchtstroom

- Levering in een stabiele, bedrukte blister

- Grote reserveonderdelenset voor maximaal 3 reparaties

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen