PowAir Performance Line Airsoft HPA-regelaar met TwisterFlex-slangsysteem (0-230 PSI)

PowAir_Performance_Line_Airsoft_HPA_Regulator_mit_Twisterflex_Schlauch_neu PowAir_Performance_Line_Airsoft_HPA_Regulator_mit_Twisterflex_Schlauch_verpackung PowAir_Performance_Line_Airsoft_HPA_Regulator Powair_performance_Line_Airsoft_twisterflex_schlauch PowAir_Performance_Line_Airsoft_HPA_Regulator_mit_Twisterflex_Schlauch
SKU: 5943

169,95

Op voorraad
Product beschrijving

Het nieuwe PowAir Performance Line HPA-systeem biedt uiterst hoogwaardige componenten, constante werkdruk en maximale bewegingsvrijheid in het spel.

Het is geschikt voor alle airsoftpistolen met HPA luchtaansluiting. De Powair Performance Line HPA-regelaar is traploos instelbaar van 0-230 PSI. De stelschroef aan de zijkant kan worden vastgezet met een kabelbinder (toernooislot) voor toernooiwedstrijden.

De innovatieve Powair Twister Flex Hose HPA-slang met snelkoppeling aan beide zijden maakt een snelle koppeling en ontkoppeling mogelijk, zowel op de regelaar als op het wapen. Tegelijkertijd biedt hij dankzij het gebogen ontwerp en de resulterende slanglengte tot 250 cm een ongekende flexibiliteit op het gebied van wapenbehandeling. Wanneer de slang niet in gebruik is, rolt hij automatisch op tot een lengte van ongeveer 40 cm. In vergelijking met andere slangsystemen hangt het niet storend aan de apparatuur. Dit voorkomt onbedoeld vasthaken in het terrein en zorgt voor een compactere versnellingsopstelling.

Het systeem kan worden gecombineerd met alle HPA-regelaars tot 850 PSI. - Dus met elk standaard HP-systeem uit het paintball- of airsoft-gebied.

Dankzij de traploze verstelbaarheid van de lagedrukregelaar is de Powair Performance Line HPA regelaar te combineren met alle bij de Mart verkrijgbare airsoft gun modellen, mits deze HPA compatible zijn. De werkdruk van de regelaar is direct af te lezen van de manometer aan de zijkant op de schaal van 0-230.

Indien gewenst kan de flexibele slang met snelkoppeling in een handomdraai van het airsoftpistool en van het luchtsysteem worden gescheiden. Dit vereenvoudigt het onderhoud enorm.

Met een lengte tot 250 cm biedt hij maximale bewegingsvrijheid, vereenvoudigt hij de bediening van het wapen en is hij veel beter dan alle andere slangmodellen die momenteel op de markt zijn!

Productdetails van de PowAir Performance Line Airsoft HPA Regulator:

- Compleet systeem met regelaar en luchtslang

- Uitlaatdruk traploos instelbaar van 0-230 PSI - Uitlaatdruk traploos instelbaar van 0-200 PSI

- Nieuw Twister Flex slangsysteem. Compact maar rekbaar tot 250cm!

- Werk-/uitgangsdruk individueel instelbaar voor elk type wapen

- Hoogwaardige materialen en topverwerking

- Goedkoop compleet systeem (er is slechts één HP-systeem nodig)

- Toernooivergrendelingsoptie

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om te beoordelen